|
Příspěvky uživatele - 121.128
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Okurky do skelníku, 2.7.2016 Ano, měla jsem okurky roubované na Sprinteru.
| | Okurky do skelníku, 2.7.2016 Letos pěstuju jenom neroubované okurky. Loni jsem u roubovaných cítila chuť dýně. Mám 8 rostlin na délku 6 m. Odrůdy Viktorie F1, Konsa a Baby F1. Většina z nich až u stropu. | |
| | Jahody a ptactvo, 2.6.2016 Používám zelenou síť proti ptákům, díry asi 2x2 cm, koupenou v zahrádkářských potřebách, kterou přikryju jahody a po stranách přichytím kameny.Funguje to, jinak nám po dvorku normálně chodí kosí procesí. | | Okurky, 4.5.2016 Po výsadbě do skleníku přikryjte ještě dvojtou netkanou textílií tak na 2-3 týdny a určitě to zvládnou. Bude jim teplo. | | Okurky, 3.5.2016 Proč je nemůžete dát do skleníku už teď? | | Stolové hrozno, 3.4.2016 Zeptala bych se p. Wimona: Jaké jiné odrůdy pěstujete s Viktorií Vy? | | Soused paprik, 21.3.2016 Vyčteno z internetu: vhodní sousedé paprik jsou pórek, pažitka, česnek, bazalka, petržel, rajčata, hrách, cibule. Nevhodní sousedé fazole, zelí, kedlubna, květák, kapusta, brokolice. | | Poraďte odrůdu okurek nakladaček, 15.2.2016 Mně zase vyhovovaly geneticky nehořké okurky odrůdy Zuzana F1. | |
|
|
|
|