Příspěvky uživatele - 212.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velkopavlovická, 6.8.2018
Tož na jižní moravě, tak klasiku Velkopavlovickou. Já ji mám ze zahradnictví z Mutěnice ale trochu mě na severu moravy zlobí - plody se zcvrkávají před dozráním. Takže se taky zeptám čím to může být? asi 6 let vysazený strom. Po třech letech... celý příspěvek >
Leskora, 23.6.2018
Letos jsou meruňky dříve než obvykle. Jinak nakonec musím říct, že ta má Leskora jak má po jednom červnovém dešti popraskané plody, které nahnily v prasklinách tak je jich naštěstí jen menší část, obávál jsem se že nahnijí všechny plody. Ostatní... celý příspěvek >
Leskora, 21.6.2018
Chemii opravdu nepoužívám, jen proti kadeřavosti broskvoní. Pár metrů vedle meruněk je obrovská raná třešeň, letos nasadila minimalně metrák extravelkých třešní, většina tam visí doteď - moniliozové plody, ale je to tak každý rok, otrhat nejdou.... celý příspěvek >
Leskora, 20.6.2018
Krásná úroda. Mám taky Leskoru, letos na jaře nepomrzla, plody má jako na tvých fotkách, nyní postupně zraje. Ale stačily v červnu 2 zatažené dny s přeháňkami a jak vyšlo slunce tak všechny plody u stopky popraskaly - rozškleb a odtud hnijí. Takže... celý příspěvek >
Sázení meruněk a broskví na podzim, 28.11.2014
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat pokud máte někdo stejnou zkušenost jako já. Před pěti lety jsem zasadil první strom na naši zahradu, už si přesně nepamatuji odrůdu, ale s největší pravděpodobností je to meruňka Veecot.  Ještě nikdy... celý příspěvek >
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika