Příspěvky uživatele - 172.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žluté skvrny na listech, 21.7.2020 Obsahuje fotku
Na broskvoňi Red haven se mě objevily tyto skvrny. Na vedlejších Favorita Morettini a Crasthaven nic. Poradí mě někdo o jakou nemoc se jedná a čím ji léčit?
Napadené švestky, 21.7.2020 Obsahuje fotku
Zasadil jsem si švestku na zahradě a nyní jsem na ni objevil tyto děravé listy. Viz. Foto. Prosím zkušené pěstitele mo radu. O jakou nemoc se jedná a čím se dá léčit. Předem děkuji.
Odrůda vinné révy Flame seedless, 10.6.2020
Na stránkách pana Knížka je popis a foto americké odrůdy White Flame Seedless. Tak asi bílá odrůda existuje.
Jaký druh angreštu mám koupit?, 29.5.2019
Zeptám se zkušených pěstitelů angreštu. Loni jsem zasadil 8 druhů angreštu. Letos mají velké až 40 cm dlouhé přírůstky. A v tom je ten problém. Po dešti nebo ve větru se ty silné přírůstky vahou odlamují.  Dá se pro ně něco udělat?
BIO ochrana revy, 21.5.2019
Loni jsem také zakoupil AQ10. Měl jsem stejné zkušenosti s rozpouštěním a ucpáváním trysek. Kontaktoval jsem prodejce. Ten mě doporučil, nejdříve nechat nabobtnat přípravek a poté propasírovat přes sítko. 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika