|
Příspěvky uživatele - 166.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Black diamond apple, 2.2.2019  Našiel som tu na nete fotky o tých čiernych jablkách. |  | Bonita, 22.1.2019  Známy má jabloň Bonitu na podpníku M25. |  |
|  | Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 14.1.2019  Mám tu ešte zopár fotiek z tej degustácie u pána Buzrlu, sú tam aj známe odrody, ale aj také ktoré sú ešte aj bez mena. |  | Jabloň Lucy, 14.1.2019  Dobrý večer pán Hlavatý, tak som dal na vašu radu, kedže už s tou Lucy máte skúsenosti a ochutnal som ju.Je šťavnatá, cítim tam ten Topaz a určite aj Fuji.Bohužial ja som Fuji zatiaľ jedol len zo supermarketu a to vieme všetci ako chutí, mám doma tri... celý příspěvek > |  | Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 14.1.2019 Host 79.147 ten príspevok som Vám písal ja, len som sa zabudol prihlásiť, preto som tam nemal svoje meno.Morvai |  | Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 13.1.2019  Odroda Elizabeth. |  | Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 13.1.2019  Ja mám doma klasický Topaz aj Red Topaz, ale toto je ešte viacej vyfarbené, proste paráda. |  | Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 13.1.2019  Môj kamarát bol tiež na tej ochutnáke, poslal my zopár fotiek a vravel my že to bol veľký zážitok a chute jednotlivých odrôd boli na vysoke úrovni a tiež potvrdil že chuťovo jemu najkvalitnejší bol Briliant. |  | Pink Lady, 5.1.2019  Ano výzorovo na tom bol na fotke Topaz najhoršie, ale chuťovo z tých odrôd na fotke bol za Rozelou spolu s Jonagoredom určite najlepšie.V tom čase chuťovo Rubinola a Karneval značne zaostávali.Tá Rozela bola v tom čase ešte aj dosť šťavnatá.Na jeseň... celý příspěvek > |  | Pink Lady, 4.1.2019  Ja tu mám jednu fotku ešte z konca apríla minulého roku.Najchutnejšia z tých odrôd v tom čase bola pre mňa určite Rozela.Nemám doma pivnicu, jablká skladujem v starej komore, ktorá má steny z nabíjaniny, a aj v priebehu leta je tam vždy o 15 stupňov... celý příspěvek > |  |
|  | Top Gigant, 22.12.2018 Ja som v septembri vykopal trojročný Topgigant, mala asi 15 plodov, všetky okolo 80-90 gramov, ale chuť bola podpriemerná.Trpezlivo som čakal že ked plody zmäknú, tak sa chuť zlepší, ale boli nadalej nakyslé bez aromy a aj bez nejakej sladkosti.A to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|