Příspěvky uživatele - 166.60

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Black diamond apple, 2.2.2019 Obsahuje fotku
Našiel som tu na nete fotky o tých čiernych jablkách.
Bonita, 22.1.2019 Obsahuje fotku
Známy má jabloň Bonitu na podpníku M25.
Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 14.1.2019 Obsahuje fotku
Mám tu ešte zopár fotiek z tej degustácie u pána Buzrlu, sú tam aj známe odrody, ale aj také ktoré sú ešte aj bez mena.
Jabloň Lucy, 14.1.2019 Obsahuje fotku
Dobrý večer pán Hlavatý, tak som dal na vašu radu, kedže už s tou Lucy máte skúsenosti a ochutnal som ju.Je šťavnatá, cítim tam ten Topaz a určite aj Fuji.Bohužial ja som Fuji zatiaľ jedol len zo supermarketu a to vieme všetci ako chutí, mám doma tri... celý příspěvek >
Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 14.1.2019
Host 79.147 ten príspevok som Vám písal ja, len som sa zabudol prihlásiť, preto som tam nemal svoje meno.Morvai
Súkromná degustácia 2019 (p. Buzrla), 13.1.2019 Obsahuje fotku
Odroda Elizabeth.
Ja mám doma klasický Topaz aj Red Topaz, ale toto je ešte viacej vyfarbené, proste paráda.
Môj kamarát bol tiež na tej ochutnáke, poslal my zopár fotiek a vravel my že to bol veľký zážitok a chute jednotlivých odrôd boli na vysoke úrovni a tiež potvrdil že chuťovo jemu najkvalitnejší bol Briliant.
Pink Lady, 5.1.2019 Obsahuje fotku
Ano výzorovo na tom bol na fotke Topaz najhoršie, ale chuťovo z tých odrôd na fotke bol za Rozelou spolu s Jonagoredom určite najlepšie.V tom čase chuťovo Rubinola a Karneval značne zaostávali.Tá Rozela bola v tom čase ešte aj dosť šťavnatá.Na jeseň... celý příspěvek >
Pink Lady, 4.1.2019 Obsahuje fotku
Ja tu mám jednu fotku ešte z konca apríla minulého roku.Najchutnejšia z tých odrôd v tom čase bola pre mňa určite Rozela.Nemám doma pivnicu, jablká skladujem v starej komore, ktorá má steny z nabíjaniny, a aj v priebehu leta je tam vždy o 15 stupňov... celý příspěvek >
Top Gigant, 22.12.2018
Ja som v septembri vykopal trojročný Topgigant, mala asi 15 plodov, všetky okolo 80-90 gramov, ale chuť bola podpriemerná.Trpezlivo som čakal že ked plody zmäknú, tak sa chuť zlepší, ale boli nadalej nakyslé bez aromy a aj bez nejakej sladkosti.A to... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika