|
Kvalitní krmivo, 30.3.2017 psi krmím jedině granulemi optimanova, přesněji s lososovou příchutí a vždy po nich zbyde prázdná miska |
 |
Hecht 7100, 29.9.2016 Připojuji se k pozitivnímu hodnocení tohoto stroje, zakoupen v dubnu 2016 a prozatím vyzkoušeny tyto aktivity - rotavátor(max. spokojenost),sázení brambor - originál radličky Hecht + vlastní držák nářadí, kopčení brambor se stejnou výbavou, vyorávání... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kolik se vám odpařuje vody?, 28.7.2015 V extrému až 1,5cm denně. mám vypozorováno, že přibližně neutrální bilanci dosáhnete, pokud do jezírka svedete vodu ze střechy, která je 2-3x větší než jezírko. |
 |
Nejchutnější okurky hadovky, 5.6.2015 Prosím o radu, jak zaštipovat zálistky u odrůdy Burples tasty green, je tam spousta samičích květů naproti tomu odrůda Vista má za každým listem okurek, vyštipuji pouze 1 zálistek, kdežto u předchozí odrůdy nevím jak mám postupovat. Díky za radu... celý příspěvek > |
 |
Zakalené / zelené jezírko, 30.5.2015 To jezírko má od pohledu tak kubík, možná 1,5 kubíku. Od tak malé nádrže nemůžete čekat zázraky, to není Bajkal. Můžete si vybrat - buď zelenou vodu nebo vláknitý řasy. Jezírko zcela prosté řas je utopie. |
 |
Skimmer pro malé jezírko, 30.5.2015 Taky jsem měl kdysi plovoucí skimmer, ale bylo to na nic. Jen se vrtěl po hladině, čeřil vodu a bordel nesbíral...
|
 |
Nejnižší potřeba litrů vody pro rybky, 17.5.2015 Mám v necelých 3m3 nádrži 9 karasů a 2 jeseny, a připadá mi to příliš. Zvláště, pokud jsou ryby již odrostlejší. |
 |
Blednoucí koi, 17.5.2015 Ryba vypadá zdravě. Kaprovití bohužel mohou do 3 let věku měnit velmi rasantně barevné podání. Já mám např. karase, který byl první 2 roky naprosto přírodního střibročerného zbarvení a třetí rok se vybarvil celý do červenozlaté barvy. Jsem čuměl jak... celý příspěvek > |
 |
Jezírko v zimě, 17.5.2015 Jezírko mám bez šutrů, zkrátka jen folie, po obvodu obložená balvany. Přesně jak píšete, zprvu hezké, pak na zlost. Jsou jen 2 možnosti kvality vody - buď máte zelenou vodu bez vláknitých řas, a nebo vodu čistou s vláknitou řasou. Laboratorní čistoty... celý příspěvek > |
 |
Nejchutnější okurky hadovky, 12.3.2015 Chtěl jem se zeptat čím to hnojíte případně jaký postřik používáte na to že je to v září máte nádherné rostliny. To já musím většinu listů ostříhat mám tam tak třetinu rostliny proti vám.Dík za info Laďa . |
 |
|
 |
Čierna marhula, 8.2.2015 Máte-li zájem tu je pár odkazů, v ruštině. Na východě mají asi 7 odrůd, které prodávají pod označením "čená meruňka". Jedná se většibnou o křížence meruňky a nějaké slívy. Plody ale nejsou nijak velké, maximálně do 50g. A to zatím není u nás... celý příspěvek > |
 |
Skleník od firmy Korbel, 30.1.2015 Sice trochu z ruky, ale zajímavé ceny a hlavně velký výběr rozměrů. Mě ty naše šířky nebyhovují avětší skleník pro zahrádkáře tu nekoupíte. Porovnejte sami. Navíc si můžete dovést jen konstrukci a polykarbonát koupit zde. I ty větší rozměry odvezete... celý příspěvek > |
 |
Husi krky, 3.1.2015 Pokud jsou ve vodě živiny, tak vždycky budete mít řasy - ať již v podobě zelené vody a nebo vláknité řasy. |
 |
Husi krky, 2.1.2015 16mm je lepší, jelikož dosáhnete oproti 20mm o cca +25% většího povrchu média ve shodném objemu. Navíc 16mm bude mechanicky odolnější. |
 |
Jakou odrůdu švestky?, 19.10.2014  Dnes snad nesladší dostupnou švestkou je Top Taste, uvádí se až 30° Brix. Můžu potvrdit, že skutečně je velmi sladká, jak z ní poteče slivovice zatím nemám odzkoušeno. Jinak si myslím, že ve vaší poloze (bylo by dobré upřesnit lokalitu) by ze... celý příspěvek > |
 |