Příspěvky uživatele - 39.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvalitní krmivo, 30.3.2017
psi krmím jedině granulemi optimanova, přesněji s lososovou příchutí a vždy po nich zbyde prázdná miska
Hecht 7100, 29.9.2016
Připojuji se k pozitivnímu hodnocení tohoto stroje, zakoupen v dubnu 2016 a prozatím vyzkoušeny tyto aktivity - rotavátor(max. spokojenost),sázení brambor - originál radličky Hecht + vlastní držák nářadí, kopčení brambor se stejnou výbavou, vyorávání... celý příspěvek >
Kolik se vám odpařuje vody?, 28.7.2015
V extrému až 1,5cm denně. mám vypozorováno, že přibližně neutrální bilanci dosáhnete, pokud do jezírka svedete vodu ze střechy, která je 2-3x větší než jezírko.
Nejchutnější okurky hadovky, 5.6.2015
Prosím o radu, jak zaštipovat zálistky u odrůdy Burples tasty green, je tam spousta samičích květů naproti tomu odrůda Vista má za každým listem okurek, vyštipuji pouze 1 zálistek, kdežto u předchozí odrůdy nevím jak mám postupovat. Díky za radu... celý příspěvek >
Zakalené / zelené jezírko, 30.5.2015
To jezírko má od pohledu tak kubík, možná 1,5 kubíku. Od tak malé nádrže nemůžete čekat zázraky, to není Bajkal. Můžete si vybrat - buď zelenou vodu nebo vláknitý řasy. Jezírko zcela prosté řas je utopie.
Skimmer pro malé jezírko, 30.5.2015
Taky jsem měl kdysi plovoucí skimmer, ale bylo to na nic. Jen se vrtěl po hladině, čeřil vodu a bordel nesbíral...
Nejnižší potřeba litrů vody pro rybky, 17.5.2015
Mám v necelých 3m3 nádrži 9 karasů a 2 jeseny, a připadá mi to příliš. Zvláště, pokud jsou ryby již odrostlejší.
Blednoucí koi, 17.5.2015
Ryba vypadá zdravě. Kaprovití bohužel mohou do 3 let věku měnit velmi rasantně barevné podání. Já mám např. karase, který byl první 2 roky naprosto přírodního střibročerného zbarvení a třetí rok se vybarvil celý do červenozlaté barvy. Jsem čuměl jak... celý příspěvek >
Jezírko v zimě, 17.5.2015
Jezírko mám bez šutrů, zkrátka jen folie, po obvodu obložená balvany. Přesně jak píšete, zprvu hezké, pak na zlost. Jsou jen 2 možnosti kvality vody - buď máte zelenou vodu bez vláknitých řas, a nebo vodu čistou s vláknitou řasou. Laboratorní čistoty... celý příspěvek >
Nejchutnější okurky hadovky, 12.3.2015
Chtěl jem se zeptat čím to hnojíte případně jaký postřik používáte na to že je to v září máte nádherné rostliny. To já musím většinu listů ostříhat mám tam tak třetinu rostliny proti vám.Dík za info Laďa .
Čierna marhula, 8.2.2015
Máte-li zájem tu je pár odkazů, v ruštině. Na východě mají asi 7 odrůd, které prodávají pod označením "čená meruňka". Jedná se většibnou o křížence meruňky a nějaké slívy. Plody ale nejsou nijak velké, maximálně do 50g. A to zatím není u nás... celý příspěvek >
Skleník od firmy Korbel, 30.1.2015
Sice trochu z ruky, ale zajímavé ceny a hlavně velký výběr rozměrů. Mě ty naše šířky nebyhovují avětší skleník pro zahrádkáře tu nekoupíte. Porovnejte sami. Navíc si můžete dovést jen konstrukci a polykarbonát koupit zde. I ty větší rozměry odvezete... celý příspěvek >
Husi krky, 3.1.2015
Pokud jsou ve vodě živiny, tak vždycky budete mít řasy - ať již v podobě zelené vody a nebo vláknité řasy.
Husi krky, 2.1.2015
16mm je lepší, jelikož dosáhnete oproti 20mm o cca +25% většího povrchu média ve shodném objemu. Navíc 16mm bude mechanicky odolnější.
Jakou odrůdu švestky?, 19.10.2014 Obsahuje fotku
Dnes snad nesladší dostupnou švestkou je Top Taste, uvádí se až 30° Brix. Můžu potvrdit, že skutečně je velmi sladká, jak z ní poteče slivovice zatím nemám odzkoušeno. Jinak si myslím, že ve vaší poloze (bylo by dobré upřesnit lokalitu)  by ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika