Příspěvky uživatele - 186.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doba postřiku proti pilatce, 2.5.2017
Nemáte někdo zkušenosti s Actarou na pilatku či obaleče na jabloních? Registrována na to asi není, ale mechanizmus účinku by měl vyhovovat (?), je perfektně systemický a vedlejší účinky na životní prostředí a člověka deklarovány jako marginální.... celý příspěvek >
Mráz, 26.4.2017 Obsahuje fotku
smutný Bergeron
Přesazení moruše - lze?, 24.4.2017
Ps - rozlišovací znak nespočívá v tvaru, alébrž snad v ochmýření spodní strany listu, především žilnatiny u nigry.
Přesazení moruše - lze?, 24.4.2017 Obsahuje fotku
Nigra a alba není podle barvy plodů, ale snad dle barvy pupenů, možná borky. Pupeny nigry jsou v zimě černé a jinak tvarované. Rozdíl v listech - viz obr. Je v tom chaos, existují mraky kultivarů, kříženců a obchodní název snese kdeco. Nigra je... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 13.4.2017
Já dal první Signum a druhý kombinaci Talent+Zato z prostého důvodu - abych jedním tankem ošetřil proti strupovitosti i jádroviny.
Přežijí ohořelé túje?, 13.4.2017
Myslíte, že paní škrtá sirkou do suché trávy a není si vědoma, že vítr může požár rozšířit a také mohou uhořet lidé? Je svéprávná? To mě velmi překvapujete! Dopustila se přestupku, který mohl mít fatální následky stejně jako onen řidič a buďte si... celý příspěvek >
Přežijí ohořelé túje?, 13.4.2017
Jistě po 90 leté senilní paní asi těžko chtít náhradu (i když může mít naspořeno), na druhou stranu bych těžko litoval někoho, kdo mi vlastní hloupostí zapálí málem barák. Rovněž názor, že člověk by měl být trestně odpovědný pouze za úmyslné činy... celý příspěvek >
Moruše, 12.4.2017
pokud nekvete, pyl jiné odrůdy nepomůže. Dejte jí čas, semenáč může kvést později. Nebo ukažte fotku. Já musel přeroubovat 3 metrový strom M. rubra, protože to byl samec...
Moruše, 11.4.2017
kvete?
Merunka - jarní řez, 7.4.2017
Toho pána na videu nevidím poprvé a jeho logický výklad se mi velmi líbí. Jediné, co mi nesedí, že vůbec nerespektuje zásady Zahnova řezu a silnější větve odtraňuje rovnou na větevní kroužek za vzniku dost velkých ran na kosterních vetvích...
Řez pětileté meruňky, 7.4.2017
Odstranil bych ty slabé větvičky dole z kmínku, začínala by kosterními větvemi. Řídké je dobré - slunce a vzduch v korunce. Dále postupujte dle videa v příspěvku tuším Meruňka - jarní řez.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 7.4.2017
Nevím, zda si dostatek lidí uvědomuje, že každé použití biocidu znamená zátěž pro prostředí a také pro spoustu užitečných organizmů. Proto by mělo být adekvátní situaci a biocid používán v případě, že objektivně hrozí, že patogen či škůdce budou mít... celý příspěvek >
Jahody - hniloba?, 4.4.2017 Obsahuje fotku
Po lońských neslavných zkušenostech s výsadbou nových jahod jsem připravil dva nové záhony, přidal na odlehčení písek, rašelinu a 2 roky uleželý kompost. Nakoupil hrnkovanou sadbu odolných odrůd (Rumba, Darselect aj.), preventivně zalil Aliette a...... celý příspěvek >
Zima byla krutá?, 4.4.2017 Obsahuje fotku
Není od věci nesměšovat půdní sucho (nasycení zeminy), jehož stav se rychle mění v závislosti na počasí (obr.1) a stav podzemních vod, který je ukazatelem dlouhodobým a odráží srážkové deficity v řádu měsíců a let (obr.2).
Černý rybíz choroba, 3.4.2017 Obsahuje fotku
Co jsem si to zase přinesl ze školky - že by virus žilkové mozaiky? Nebo jen fyziologický nedostatek bůhvíčeho?
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika