Příspěvky uživatele - 186.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 27.7.2017
Pěkné, to je nějaké město v MSK? Daník
Kaktusy vhodné do polostínu, 25.7.2017
Nedostatek slunečního záření neocení žádný kaktus. Můžeze zkusit nějaká málo trnitá Gymnocalycia, Notocactus, nějaké listové kaktusy. Větší výběr bude mezi sukulenty typu Crassula atd.
Topaz nepřekonaný, 25.7.2017 Obsahuje fotku
U mne je tedy Topaz překonaný. Možná bych našel výše své nadšenější příspěvky, ale po cca 6 letech zkušeností na dvou zahradách (220mnm a 520 mnm) bohužel musím konstatovat - není to rezisten ani náhodou! Krom toho, že v nižší poloze mi v předešlých... celý příspěvek >
Fazole nemaji lusky, 24.7.2017
Letos mám 4 pnoucí fazoliště - 2 na východní straně domu, jedno na jižní, jedno na západní. Uspokojivě fazolí mají jen ta na východní, která jsou už po 13h ve stínu. Na západě je sem tam lusk a v něm jen po 1 fazolku, na jihu ani nekvetou. Může to... celý příspěvek >
Preventivní postřik rajčat, 7.7.2017
Kumulus nemá na plíseň rajčete žádný vliv. - Máte pravdu, Cu na plísně, S na padlí. Přesto žiju v domění, že účinnost je širší - akaricidní - svilušky, nebo síření sklepa proti houbovým patogenům?! Co znamená tedy "reziduální účinek proti... celý příspěvek >
stačí zadat rezidua postřiků na zelenině do Googlu
"Nějaká troška asi zbyde, ale nevěřím tomu, že by státní orgány povolily něco, co by bylo jasně škodlivé"... Tak takto jednoduše to, bohužel, nefunguje.  Hlavně nevěřte, že jakýkoliv stát se sebesilnějším aparátem by byl vše schopen... celý příspěvek >
Zmrzla nebo ještě po raší?, 16.6.2017
U mě se jedná asi o 4-5 hlav různých odrůd. Většinou vyrašila jen očka kolem 20cm nad zemí, někde i 4 vedle sebe. Je z toho takový přízemní keřík. Od země nic, nebo jen slabší letorost kolem 10cm od země, který se na kmínek moc nechodí. Tak se mi... celý příspěvek >
Zmrzla nebo ještě po raší?, 16.6.2017
Jak řešíte částečně zmrzlé roční kmínky, ze kterých nevyrašila horní očka, ale až očka 20-30 cm nad zemí? Vybrat nejsilnější letorost, ostatní vylomit (+ jeden záložní ponechat?) a dobudovat kmínek na požadovanou výšku, tam ho na jaře zastřihnout,... celý příspěvek >
Křovinořez a žací nůž - možnost zlomení?, 14.6.2017
Ja pouzivam nejsilnejsi husqvarnu, co je k dispozici, sekam s ni vetsinou na pasekach ci zarostlych loukach, kamen obcas trefim, proste nejsou videt a s nozem jsem zatim problem nemel... objevi se par jisker a krovinak se od toho kamene odrazi :).
Jaký zádový postřikovač?, 31.5.2017
Tak omlouvam se, chyba byla na strane uzivatele. Opravdu jsem motor "uchlastal." Z jinych dvoutaktu jsem zvykly, ze pri startovani pres sytic se motor chytne mnohem hlasiteji, stejnou reakci jsem cekal i zde a startoval jsem pres sytic stale az do... celý příspěvek >
Jaký zádový postřikovač?, 29.5.2017
Vyuzil bych toto tema k dotazu, radeji at se ztrapnim zde, nez v servisu :). Poridil jsem si novy postrikovac, SOLO 434. Chtel jsem ho vyzkouset, naplnil vodou, benzin pouzil stejny, co davam do krovinaku husqvarna (smes 1:50 s Husqvarna olejem).... celý příspěvek >
Angrešt — nemoc, 17.5.2017
Máme na zahradě také psy, kteří pod stromy žerou trávu. Řeším to tak, že před postřikem trávu zpravidla vyseču a ještě hned po postřiku opláchnu postříkem čistou vodou z hadice. Také můžete použít biologicky relativně neškodné postřiky na bázi oleje... celý příspěvek >
-1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 10.5.2017
Dneska to byl radiační mráz, takže se velmi lišil v dolíku, na kopci, u země. Ráno v 5h jsem měl 0,1st ve 2metrech, ale všude jinovatka, dokonce i na okně (trojsklo), na zdi teploměr +2st. Fukar pod meruňkou nastavený 00-6h zachraňoval co zbylo - a... celý příspěvek >
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 4.5.2017
Kdyby to fotil pán Hlavatý, nedivil bych se, ale že Vás to v tom Polabí tak minulo a jste fenologicky natolik popředu mi přijde k neuvěření. Dal bych sem své fotky, ale je to zbytečné, viděl byste jen zčernalé květy a část výhonů. Jedinou nadějí mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika