Příspěvky uživatele - 10.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozna prosim nekdo tuto pokojovou rostlinku?, 9.1.2020
Tak zkusime oboji a uvidime, co bude lepsi. Jeste jednou mockrat dekuji obema. Mejte krasny den a at se Vam dari v pestovani. Kamil
Pozna prosim nekdo tuto pokojovou rostlinku?, 7.1.2020
Perfektni. Dekuju moc obema, moc jste mi pomohli, pokusime se rostlinku nejen zachranit, ale hlavne rozmnozit, snad se to povede. Jen vaham, zda dat rizky zakorenit rovnou do hliny nebo radeji do vody a pak az do hliny.
Pozna prosim nekdo tuto pokojovou rostlinku?, 6.1.2020 Obsahuje fotku
Pani Lido dekuju moc, mozna jste to trefila spravne, kazdopadne jich pry existuje cca 400 druhu a vzhledove je ta Ixora opravdu napadne podobna te nasi rostlince. Zajimave je, ze nektere kvety maji 4 a nektere 5 listku. Tady je jeste jedna fotka.
Pozna prosim nekdo tuto pokojovou rostlinku?, 5.1.2020 Obsahuje fotku
Dobry den. Prosim Vas, pozna nekdo tuto rostlinku? Dostali jsme ji jako darek, ale napadly nam ji svilusky (mrchy jedny) a ze ctyr stvolu, nam po postriku zustal jedinny, nevime, co je to za kytku, at vime, co potrebuje za peci a hlavne, jak se da... celý příspěvek >
Pálenka zo sorbitolu, 1.5.2019
Tak on je rozdil mezi alkoholem a alkaloidem... O zkvasitelnosti sorbitolu pochybuju, ale mám zcela jasno, že výsledný produkt bych pít nechtěl. Hnus fialový.
Identifikace divné hmoty, 30.4.2019
Tak jsem dneska objevil to stejne napadeni. Na jare jsem si rikal, ze jsem zanedbane keriky hezky prostrihal a ted jsou obalene timhle svinstvem. Da se stromku nejak pomoct? Odtsranit houbu a postrikat nejakym fungicidem, kuprikol? Diky. L.
Kapková závlaha - jak na to (ze studny?), 16.3.2019
Po dvou letech pozoruju jenom vyblednuti... ale muze se to lisit...
Staré odrůdy jabloní, 13.12.2013
Mívali jsme velkou zahradu a Wealthy jsme měli na ní také. Pro mě to byl byznys-strom. Jako student jsem do sběrny mohl dodávat spoustu padaných jablek- pak zrušili sběrnu a strom už také není, takže zbyly jenom vzpomínky. Byla to podle mě výborná,... celý příspěvek >
Topaz, 17.11.2012
S Topazem mám podobnou zkušenost jako pan Vinšálek. Po dvou letech kdy strom krásně rostl se najednou v srpnu listy zkroutily, zhnědly a opadly. Myslím, že je hotovo.
Korejská jedle, 10.8.2009
Jaké výšky dorůstá jedle korejská? Jsem z Ostravy a nemůžu ji sehnat.
Sekačky od Mountfieldu, 24.5.2009
Doporučuji koupit v Polsku. Celý sortiment Oleo-Mac tam mají také, je však o 1/3 levnější. Díly tam mají také, ale ty jsou o 1/2 levnější. Honza
nový stavební zákon, 18.9.2008
Dobrý den, prosím o radu.Chtci si opravit a upravit zabudovaný bazén na zahradě, ale nevím zda to někde musím hlásit. Jedná se o velikost 7*3*1,5 původní byl o něco menší, tak nevím co stím.
Jonsered nebo Husgvarna, 13.3.2008
to je slovo chlapa.. ale myslím že když příjdeš do houseqaeňackého servisu s jonseredem.. tak stejně neodmítonou... (alespoň u nás ne..:-)
Jonsered nebo Husgvarna, 13.3.2008
Hlavně se taky liší v ceně a ne v barvě..
Jonsered nebo Husgvarna, 13.3.2008
Tak to vůbec. Obě firmy patří pod Elektrolux... a už vůbec ne Jensered pod Husgvarnu.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika