Příspěvky uživatele - 57.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Začínám, 29.6.2012
Moc neporadim ale jen jednu vsuvku - jelikoz mam do jezirka svedene svody ze strechy tak pri silnejsich destich je prepad nutnosti. Mam ho reseny do destove kanaliace. Je to trubka ktera vede v jezirku cca 40cm kolmo dolu a pak jde do boku skrz stenu... celý příspěvek >
Začínám, 28.6.2012
Pokud nemuzete do stran zvazte hloubku jezirka - to jestli je 1,5m na koupaci jezirko se mne zda hodne malo  - ono precejen dotyk s oslizlou folii neni pro kazdeho prijemny. Navic se vam rapidne zvedne objem vody ktera zaruci vetsi stabilitu... celý příspěvek >
Začínám, 28.6.2012
souhlas
Nefunkční filtrace, 28.6.2012
Ja zažíval to stejné u čerpadla oase optimax 10 000 - musel jsem to pak ladit tím, že jsem různě laboroval s výškou vyústění hadice a tím snížení výkonu čerpadla - nikam to však dlouhodobě nevedlo. Tak jsem nakonec celou filtraci předělal,... celý příspěvek >
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 27.6.2012
Tak jsem se rozhodlo po 3 letech vysat kal z jezirka - uz uplne zakryl kacirek vrstvou cca 5-10cm a pri teplejsi vode vyplouval v chuchvalcich na hladinu. Po spatne zkusenosti s pondovacem (nutnost mit ho na vyvysenem miste, mizerny vykon atd. -... celý příspěvek >
Vzduchovac membranovy vs elektromagneticky, 12.6.2012 Obsahuje fotku
Jen pro zajímavost koupil jsem kompresor Hailea ACO328, 60Watt, 70L/min., >0,03Mpa, umístěn na břehu, hadice 5m, vzduchovaci trubka umístěná cca 1,3m hluboko. Na fotce je "pekne" videt jaky uzasny vykon to ma - ovlivnuje to hladinu v... celý příspěvek >
Skimmer Oase AquaSkim 40, 12.6.2012
Nemáte to už zapojené? Jak to funguje? Nebo i foto ideálně. Díky Pavel
Folpan - má cenu stříkat?, 7.6.2012
Již minulý týden jsem se chystal realizovat postřik révy Folpanem, ale přišlo toto přeháňkové počasí + silný vítra, takže až do teď jsem to nebyl schopen realizovat. Teď réva již začala kvést, další srážky se očekávají cca za 24 hodin od možné doby... celý příspěvek >
Gril lokomotiva - zkušenosti, tipy rady, 28.5.2012
Ma smysl kupovat ten "levný" který stojí cca 2500 kč? - materiál je plehc 1,2mm, oproti originálu kde je u junioru 3mm plech a u normalniho 6mm plech. Ještě se chci zeptat, kam odkapava tuk z připravovaného pokrmu? dolu na dno válce? -... celý příspěvek >
Účinnost štěrbinového filtru, 27.4.2012
Připojil jsem k tomu "odkalovani" kalove cerpadlo, ktere kazde 3 hodiny ten odkalovaci zlabek vycucne  (cca 6 sec cerpani). - jelikoz je to par litru tak to zatim poustim k bambusu :-) ale pozdeji bych to chtel poustet do nejake nadoby s... celý příspěvek >
Účinnost štěrbinového filtru, 20.4.2012 Obsahuje fotku
Tady pro zajimavost fotka meho "hruzneho" filtru - s mikrotahokovem 300 mikronu. Ta prava cast je ta co je dana nejspis naopak - voda po ni viditelne pouze steka, kdetoz druha pulka to je jine kafe. - zatim to bezi dva tydny bez potreby to nejak... celý příspěvek >
Nevhodné či opatrnost vyžadující vodní rostliny, 13.4.2012
A nebylo to naruseni v miste spoju?
Výroba filtru, 10.4.2012
Maly poznatek z kratkeho provozu spadoveho filtru udelaneho z mikrotahokovu 300 mikronu - ted zpetne se to zda logicke: tahokov ma dve strany, nevim jak se to tedy vyrabi ai nejak prosekava a nejspis prave proto ma jedna strana lepsi propousteci... celý příspěvek >
Fotky jezírek a filtrací, 26.3.2012
Moc pěkné! Chtěl bych se zeptat jak čistíte ten kačírek - já s tím mám velké problémy - zkoušel jsem to vysávat (pondovacem) ale neustále byla ucpaná hubice tak jsem to prozatím vzdal. Vy ho máte pěkně čistý.
Co teď (koncem zimy) s řasou v jezírku?, 5.3.2012
Kdyz se tady zactete do fora tak zjistite ze vlaknita rasa je "nejmene" problematicka - jde totiz velmi efektivne odstranit mechanicky - napr. hrabe. (vim o cem mluvim delal sem to dve sezony v jezirku 100m3) a pritom je pruvodcem pomerne ciste vody... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika