Příspěvky uživatele - 3.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solaris, 9.9.2019
Jsou to hlavy staré 2roky. Příští rok mám počkat jak se to bude vyvýjet a když tak to mám čím postříkat? děkuji
Housenky - jaký druh prosím?, 23.5.2019
Řekl bych, že je to nějaký Bourovec, mám je na stromech taky a docela mi to likviduje stromky hlavně žerou mladé lístky. A nebo pak nějaké Bekyně zlatořitná.
Černání výhonků, 2.5.2019
Takhle mi umřely 2 hrušně na podzim vysazeny a další rok už černy. Další rok jsem dal nový stromky a to stejný. Od vrchu začaly černat až k roubu, nepomohlo ani ty černý větve ustřihnout. Čím by to mohlo být na to jsem nepčišel možná snad půdou.?
Malé hrozny, 30.4.2019
Ano, je to Solaris. Mám tam nechat vyrůst dva kmínky a z každýho pak jeden tažeň nebo je to zbytečný a stačí jeden kmínek a z něho dva tažně? a ještě jeden dotaz mám ty malé hrozny nechat i na výhonech, které teprve prorazily růvek a budu z nich... celý příspěvek >
Malé hrozny, 29.4.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám dotaz. Mám revů druhým rokem. Letos po zimě jsem zastřihl revu na dvě očka a některý na výšku kmínku. Tedka už z pupenů vyrostla cca 20cm a jsou tam vidět cca 1-2cm hrozny, otazka zní, jestli ty hrozny tam mám nechat nebo je mám... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl FS 240 C-E, 16.6.2011
Stál jsem před stejným problémem, dnes jsem koupil FS 240C-E. Nakonec jsem se nechal přesvědčit argumentem, že motor v FS240 je údajně lepší.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika