Příspěvky uživatele - 144.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za keř/strom?, 29.3.2016
Lýkovec
Instrukce v návodu "odpojte svíčku", 25.3.2016
Jsou sekačky, které mají elektrický startér, takže by se to stát mohlo. Ostatně, asi všichni víme, jaké neuvěřitelné věci se v životě někdy stávají, které by vás normálně ani nenapadly. Kamarád si třeba hltnul herbicidu.
Červenomasá broskev - Starkl, 12.3.2016
Pane doktore, ale v těch zemích o kterých píšete, je zahradnické řemeslo profesně velmi ceněno, zatímco u nás bylo a stále je jen vysmívané. Kde jsou ti lidi, co by měli dělat nejen ovocnařinu skutečně poctivě? Když jsem na stará kolena začal jezdit... celý příspěvek >
Červenomasá broskev - Starkl, 12.3.2016
Vážená. Srovnáváte nesrovnatelné. Itálie má kapánek jiné světelné podmínky pro pěstování broskvoní ve tvaru vřetene. Asi by se někde u nás odobné podmínky našly, ale kam se podívám, všude se pěstují kotlové korunky proto, protože se to moc osvědčilo.... celý příspěvek >
Červenomasá broskev - Starkl, 11.3.2016
Není to nesmysl. Broskvoně se pěstují jako jednoleté s předčasným obrostem, který vznikne při zaštípnutí terminálu. Já dokonce neznám nikoho, kdo pěstuje broskvoň jako vřeteno, ale znám mraky těch, co tyto stromky pěstují s dutou korunkou. A podnož?... celý příspěvek >
Červenomasá broskev - Starkl, 11.3.2016
Nechci se nikoho zastávat, ale i z vámi popsaného stromku bude jistě pěkný stromek v dalších letech. Jen to chce znát řez a vše další, co je k tomu třeba. Normálně to při jarní výsadbě fest zastřihněte a dál tomu věnujte plnou péči a jistě budete mít... celý příspěvek >
Dezinfekce půdy dusíkatým hnojivem, 2.3.2016
proti sporům plísní, houbovým chorobám protože pole už asi 10 let nebylo "vydezinfikováno"
Dezinfekce půdy dusíkatým hnojivem, 1.3.2016
Doobrý večer, chtěl bych se zeptat kolik Kg budu potřebovat dusíkatého vápna na dezinfekci půdy před výsadbou brambor. Pozemek má rozlohu 3710m2 a budu dávkovat 80g/m2. ale furt mi nějak nevychází kolik ho budu potřebovat  ... celý příspěvek >
Motorový postřikovač SOLO 434, 19.2.2016
Dobrý den. Kdysi jsem měl typ 422 od SOLA a byla to super mašinka. Už se hodně roků nevyrábí. Tím vámi navrhovaným nemůžete udělat chybu. Dnes mám i rosič, protože mám menší ovocný sad, ale stále používám i neznačkový aku postřikovač, protože pokud... celý příspěvek >
Poraďte odrůdu okurek nakladaček, 15.2.2016
Víte, já plíseň vůbec neřeším. Mám pocit, že ty dnešní dnešní odrůdy jsou spolehlivě odolné. I to moje pěstování na zemi vůbec nestříkám, jen to pěstuji na černé textilii o šířce 80cm. V loňském roce, než přišla plíseň a pokud to vůbec byla, tak už... celý příspěvek >
Poraďte odrůdu okurek nakladaček, 15.2.2016
Dobrý den. Jen se trošku připojím. Před nějakým časem jsem pěstoval vedení vertiko o délce 50 metrů. Moje zkušenost je ta, že úroda rozhodně nebyla větší, než na běžném záhonu na zemi. Už jsem se k tomuto pěstování nikdy nevrátil. Na záhonu pěstuji... celý příspěvek >
Určíte prosím co je to za dřevinu?, 13.2.2016
Dobrý den. Rez hrušňová dolétne na velmi velké vzdálenosti, je zcela zbytečné kácet dobrý strom. Je ale fakt, že ten váš jalovec vypadá docela smutně, takže svoji okrasnou funkci už plní celkem obtížně. Stanislaw
Vytapeni kompostem, 4.2.2016
Dobry vecer, chtel bych se zeptat na vytapeni skkleniku kompostem, zajimalo by me jak to udelat.Jestli natahnout hadice a v nich by proudila voda do radiatoru ale bez cerpadla protoze tam neni elektrina. Nebo trubky a v nich by proudil vzduch to uz... celý příspěvek >
Rozvod vzduchu, 16.1.2016
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat jak dlouho mi běžná autobaterie utáhne malý 12v. ventilátorek. Zajímá mě jak dlouho bude foukat (ve foliovníku) na jedno nabití. Děkuji za odpovědi...  
Fiskars vs Hultafors, 9.1.2016
Předpokládáte špatně. Kováci v té firmě jsou velmi zkušení a jejich výrobky jsou na vysoké úrovni. Mám od nich pár věcí a bez chyby. Třeba i geologické kladívko, které udělali na přání a to je kvalitou zcela srovnatelné se zahraničními. Stanislaw
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika