|
Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 Považujete vy, to je všechno. Vypěstují toho zcela nepatrně vzhledem ke spotřebě v této zemi. Stanislaw |
 |
Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 Dobrý den. Můžete prosím napsat, kteří to jsou ti velkopěstitelé? U nás není vůbec žádný. Poslední pěstitel na Jižní Moravě skončil právě loni. Kdysi sázel 300 hektarů a teď už nic. Stanislaw |
 |
|
 |
Jikov 1453, 17.11.2016 Dobrý den. Jen vám napíšu svůj letošní poznatek. Mám mašinku UNI a na ní je karbec Jikov 1415. V sezóně jezdím s rotavátorem a najednou se stávalo, že motor zhasnul. Musel jsem počkat a pak šel zase nastartovat. Ale pořád se to opakovalo. Koupil jsem... celý příspěvek > |
 |
Jak pěstovat ozimou cibuli?, 10.11.2016 dobrý večer, v Olomouci v Hornbachu?? Tam ji asi taky budou mít |
 |
Jak pěstovat ozimou cibuli?, 7.11.2016 Dobry vecer, nevite nekdo kde na olomoucku koupit ozimou cibuli? U nas mi ji vykoupili. |
 |
Postřikovač Straus Austria, 5.11.2016 Až vybudujete to, co vybudovali majitelé Werca, tak budete velmi úspěšný podnikatel. To co dováží spolehlivě funguje. A pokud ne, tak je to většinou chybou uživatele. Stanislaw |
 |
Rýč fiskars, 27.10.2016 Zkusím se tím pane P řídit. Ale jen tak na okraj, jsem profesionální zahradník ve věku 63 roků. Stanislaw |
 |
Rýč fiskars, 27.10.2016 35 deka je pořádně znát? Nedávno tady byla vyfocená pouhá jedna paprika, která vážila 40 deka. Co je na tom tak těžkého? 50 deka má většinou jedno balení kuřecích prsních řízků nebo konzerva pro koťata z marketu. Stanislaw |
 |
Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 21.10.2016 Dobrý den. Právě jsem objednal odrůdu Admirál z ovocné školky Šťastný. Podnož M7, vše bez problémů, ale mluvil jsem telefonicky s panem majitelem a už mají jen malé množství. Výpěstky zasílají, takže vše v pohodě. Stanislaw |
 |
Vysadba kontajnerove stromceka, 10.10.2016 Dobrý den. Toto vidím trochu jinak. Sám jsem ve své praxi vysadil opravdu hodně rostlin vypěstovaných tak jak píšete. Ten drátěný obal kořenového sytému je vyráběn z obyčejného černého drátu, který se v zemi velmi brzy rozpadne. Juta rovněž. Zádrhel... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vysadba kontajnerove stromceka, 10.10.2016 Dobrý den. Pane doktore, i když to není dotaz na mě, pokusím se reagovat. Ten popisovaná stav je opravdu skutečnost. Již před lety byla v severských zemích vydána zpráva a možnostech silného poškození a vývratů u mnoha miliónů lesních sazenic,... celý příspěvek > |
 |
Neznámý strom, 25.9.2016 Kdepak by ambroň rostla na zahrádce jako plevel. Je to babyka, jak píše pan Josef. |
 |
Co je to za "borůvku" našich velehor?, 16.9.2016 Jo jo, Empetrum nigrum. Plody se dají jíst, ale údajně to nemá žádnou chuť. |
 |
Bazarová sekačka - jaká?, 13.9.2016 Ehm, pomůžu vám s chápáním. Kupoval jsem to přímo od té paní, ale ona inzerovala prodej právě na Bazošu, kde jsem tu nabídku našel. Pochopil?. |
 |
Bazarová sekačka - jaká?, 13.9.2016 Neviděl bych to tak černě. Kupoval jsem kvalitní jednoosák z bazaru. Prodávala ho paní, jejíž manžel nečekaně zemřel a ona jej jako žena nepotřebovala. Na pneu byly ještě ty obvodové lišty z gumy, jak je ve fabrice lisovaly a rotavátor měl na nožích... celý příspěvek > |
 |