|
Insekticid Mospilan, 14.6.2017 Dobrý den. Návod k použití Mospilanu 20SP mám před sebou, protože minulé pondělí jsem dělal postřik také na mandelinku. 0,6g se ředí ve 4-6 litrech vody. Zabral zcela spolehlivě. Mospilan doporučuju každému. Stanislaw |
 |
Aku postřikovač, 13.6.2017 Objem je 16 litrů, ale dnes už ho nedávám plný ani náhodou. Sice záda vůbec nezlobí, ale jsou jiné zdravotní problémy. Značka je tuším Rostech. Tudle jsem o něm taky psal a když jsem se schválně díval, tak pod jiným názvem se nabízí nemlich ten samý.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Aku postřikovač, 13.6.2017 Dobrý den. Mám už 10 roků postřikovač z dálného východu, který nestál ani dva tisíce. Nedávno jsem v něm měnil baterku, jinak šlape jak má. Zrovna včera jsem s ním stříkal hmyzáka mandelinku. Na 200 délkových metrů řádků brambor stačily 3 litry... celý příspěvek > |
 |
Okurky nevzešly, 31.5.2017 Dobrý den. Ještě nedávno jsem se firem zastával, po letošním roce už budu opatrnější. Mám vyhřívané klíčidlo a z balení 0,8gr jedné odrůdy papriky vzešly pouhá 4 zrna. A dva centimetry vedle položené osivo papriky koupené na stojanu v marketu vzešlo... celý příspěvek > |
 |
Jaký zádový postřikovač?, 29.5.2017 Dobrý den. Musel jsem se jít podívat. Má na sobě napsáno Rostech. Když to zadáte do vyhledavače, tak pod jiným názvemna obrázcích je tam vyfocený ten modrý Sprayer. Opakuju znova, jsem rád, že jsem si ho kdysi pořídil. Stanislaw |
 |
Jaký zádový postřikovač?, 29.5.2017 Pane Josefe, určo aku postřikovač. Mám ho dlouhé roky, a používám ho opravdu pravidelně. Letos jsem teprve koupil nový akumulátor na tom starém je datum rok 2007, čili sloužil velmi spolehlivě. Klasická šroubovací koncovka, ve kterém měním hlavně... celý příspěvek > |
 |
Jak se jmenuje tato květina?, 12.5.2017 V pohodě Aničko. |
 |
Jak se jmenuje tato květina?, 11.5.2017 Dobrý den. Camassia leichtlinii. |
 |
Identifikace jehličnanů, 1.5.2017 Dobrý den. Skutečně tak vypadá. Pokud jim ale přežil letošní zimu, tak je to zázrak. To druhé dle mého není jedlička, ale nějaká Tsuga. Stanislaw |
 |
Nekvalitní výpěstek meruňka, 29.4.2017 Jenže je spousta dalších hmyzáků, kteří opylení krásně vyřeší.Není to jen na včeličkách. Stanislaw |
 |
|
 |
Oskoruše, 29.4.2017 Raději Sorbus... |
 |
Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 27.4.2017 Já se pana Moona ale zastanu. Stroje mám v obyčejné dřevěné kůlně. Letos na políčku pracováno s dvoutaktem UNI s rotavátorem. V jedné obci jsem při nedávném sázení malých habrů použil motorový vrták s dvoutaktem. Dále pak čtyřtakt mulčovač a... celý příspěvek > |
 |
Pomoze radikalne zrezanie ziveho plotu na 1/2 jeho vyraznemu zahusteniu?, 18.4.2017 Dobrý den. I manželka bude muset přidat. Je třeba ho vzít zcela radikálně, zakrátit pouhých 20 až 30cm od země. Sice budete muset rok počkat, ale ve vašich podmínkách z něj jistě bude brzy krásný plot. Opravdu se toho nebojte. Pokud zakrátíte jen o... celý příspěvek > |
 |
Je ten kompost správně vyrobený?, 17.4.2017 Jo, bez chlupáčů to prostě nejde. Mám dlouhosrstou jezevčici a kočičáky a vážně paráda. Kočičáky nejvíc zajímá, když uhrabu záhonek, hned jsou tam a zkoušejí, jak se to tam bude zahrabávat... |
 |
Je ten kompost správně vyrobený?, 17.4.2017 Proč by to mělo smrdět? Co furt děláte vlny? Půlmetrová hromádka? |
 |