Příspěvky uživatele - 51.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor kosacky brigss strattion pri štarte kope, 24.4.2019
odobratím hlavného krytu motora nad valcom a pestami
Motor kosacky brigss strattion pri štarte kope, 23.4.2019
pri prevádzke vytekal olej, odkryl som kryt nad valcom a piestami a náhoduo som zistil, že na dne motora ako je hriadeľ chýba jedna skrutka. Nerozumiem ako mohla vypadnúť. preto som sa rozhodol, že motornebudem rozoberať, ale vizualne skontrolujem... celý příspěvek >
Motor kosacky brigss strattion pri štarte kope, 20.4.2019
skusil som, vytočim celu šnúru, ale z výfuku vychádza biely dým. žeby to malo aj za následok, že sa pri pretáčaní olej dostal do vzduchového filtru a karburátoru?
Motor kosacky brigss strattion pri štarte kope, 20.4.2019
No, ten problem začal, ke´d sa na motore odobral kryt a skontroloval sa vizualne valec. Valec sa vtlačil rukou. Išlo o kontrolu valca a stien. Iný zásah nebo.  Môhlo sa aj týmto zásahom niečo posunúť? Zkúsim skontrolovať to zapalovani.
Motor kosacky brigss strattion pri štarte kope, 20.4.2019
Zdravím,, pri pokuse naštartovani motorove kosacky, po potiahnuti len polovice startovacieho lanka kosacka silno kopne. Kosacka nestartne a z výfuku odchádza dym. V čom može byt porucha. Vďaka za radu
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika