Příspěvky uživatele - 146.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nektarinky, 12.10.2006
Prosím o Vaši zkušenost a radu. Je pěstování nektarinek méně náročné než broskví? Trpí také kadeřavostí?
Jak připravit wistarii na zimu, 12.10.2006
Prosím poraďte. Na jaře jsem vysadila wistárii, která vyrostla asi do 3 metrů. Mám jí na zimu ostříhat a přikrýt před mrazem?
Bříza, 21.8.2006
Děkuji za radu, chtěli jsme ale strom zachránit, je krásný a docela velký. O jakou chorobu se jedná?
Bříza, 30.7.2006
Dobrý den, před 3 lety jsme vysadili břízu na zahradu. Z kmenu začala vytékat tekutina, objevily se dírky a po naříznutí kůry i bílí červi. Postříkali jsme břízu postřikem proti škůdcům, bříza se vzpamatovala (předtím padaly i listy) , ale z... celý příspěvek >
Rybíz stromkový - kroucení a schnutí listů, 17.7.2006
Prosím poraďte. Na pětiletém rybízu se začaly  kroutit listy, hnědnou a pak schnou. Vloni mi takto odešel celý stromek bílého rybízu, nyní se chystá asi totéž vedle na červeném. Čím ho mám ošetřit?
Acer palmatum Atropurpureum, 17.7.2006
Dobrý den, prosím o radu. Vloni na jaře jsem zasadila javor dlanitolistý Acer palmatum Atropurpureum.Je orientován na severovýchod. Konce listů mu nyní začínají usychat - co mám dělat?
Jablko Mio - strupovitost, hnití plodů, 16.7.2006
Moc děkuji.
Jablko Mio - strupovitost, hnití plodů, 5.7.2006
Dobrý den, prosím o radu. Na jabloni Mio máme každý rok spoustu jablíček. Ty se však v tuto dobu osypou černou strupovitostí, která je místy téměř souvislá, jablka hnijí na stromě a padají. Úroda není žádná. Co s tím? Děkuji.
Jablka Mio - černé skvrny, hniloba, 2.7.2006
Dobrý den, prosím o radu. Na jabloni Mio máme každý rok spoustu jablíček. Ty se však v tuto dobu osypou černou strupovitostí, která je místy téměř souvislá, jablka hnijí na stromě a padají. Úroda není žádná. Co s tím? Děkuji.
Kadeřavost broskve - co s tím teď?, 2.7.2006
Dobrý den, prosím poraďte. Mám 5 let starou broskvoň, na jaře jsme jí postříkali proti kadeřavosti, ale ta se objevila letos ještě víc, než vloni. Všechny broskve opadaly, listy také. Tak jsme jí dnes radikálně ostříhali . Má význam jí nyní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika