|
Příspěvky uživatele - 128.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tibouchina - fialkový stromek, 13.7.2009 Tak bohužel, dopadla jsem stejně jako vy. Přes zimu nevydržela, i když jsem ji měla v bytě v chladnější místnosti(ložnice) a zalévala jen mírně. |  | cypřišek chřadne, 29.9.2008 Dobrý den, mám vysázené podél plotu cypřišky, na jednom se letos na jaře objevily malé šištičky. Cypřišek se ohýbá, žloutne a chřadne, ostatním se daří dobře. Nevím jestli to jsou šištičky, nebo nějaká choroba. Poradí mi někdo? Děkuji Vladěna. |  |
|  | Tibouchina - fialkový stromek, 29.9.2008 Letos na jaře jsem si koupila malou rostlinku Tibouchinu. Asi v červenci začala krásně kvést a kvete doposud, jen nevím co s ní dál. Jak ještě dlouho může být venku, jestli se na podzim stříhá a jak ji připravit na zimní období. |  | zazimování dipladenie, 29.9.2008 Prosím o radu, jak zazimovat dipladenii. Celé léto krásně kvetla a jen jsem ji přenesla do bytu(cca 20st.), celá zežloutla a většina listů a květů opadala. |  | odkvetlé pnoucí růže, 18.7.2008 Prosím o radu, co udělat s odkvetlými pnoucími růžemi. Jestli stačí ostříhat odkvetlé květy, nebo udělat hlubší řez. Děkuji za radu. Novotná Vl. |  | Clematis, 5.6.2008 Děkuji za cenné rady |  | Clematis, 5.6.2008 Prosím o radu při pěstování Clematisu, může přezimovat venku? |  |
 |
|
|
|