Příspěvky uživatele - 42.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přísavník, 15.6.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, na chalupě máme 10 sazenic přísavníku, doposud perfektně rostly, až letos, je to asi měsíc, co se u jedné sazenice začaly kroutit do rubu listy, na rubové straně je sem tam vidět bílou, jakoby průsvitnou tečku, ale mšice to není. Nevíte... celý příspěvek >
Růst clematisu, 7.6.2009
Dobrý den, víte, o které druhy plamínků se jedná? Kvetou všechny druhy ve stejnou dobu? Všechny jsou tak bujné?Hledám nějaké, které nechám natáhnout na ošklivou betonovou zeď 2m vysokou.Tak potřebuji takové, čím bujnější, tím lepší, zeď je dlouhá... celý příspěvek >
Dvojitá skořápka, 30.4.2009
Dobrý den, kdo mi poradí, co se stalo se stromem starým asi 20-25 let, který vždy výborně plodí, jen poslední dobou, cca 4-5let, mívá drobnější plody a hlavně dvojitou skořápku, z té vnitřní nejze vyjmout jádro, celou zimu pak rozlouskávám ořechy a... celý příspěvek >
Růžový keř, 19.6.2008
Dobrý den, poradí mi někdo?V našem městě na obecním pozemku roste úúúžasný růžový keř, vysoký asi 2,5 metru a široký stejně. Má nádherné, ne přiliš velké, ale zato plné květy, světlince růžové barvy. Mohl by mi někdo poradit, o jaký druh růže,... celý příspěvek >
Střih růží, 16.6.2008
Dá se z normální, snad sadové růže vypěstovat keř? Jak vysoký?Nebo jsou růže keřové, jak vysoký a široký keř se dá vypěstovat z jedné sazenice? Jak a kdy se stříhá v začátku taková růže, aby byla dost košatá? Chci jí dát do plotu.
Clematis, 5.6.2008
Určitě, v našich podmínkách nemá s přezimováním problém. CHce to jen po odkvětu odstranit odkvelté části. Na podzim ho tak trošku ostříhám, dělám to spíš podle toho, jak mi to vyhovuje, ale zatím roste výborně a kvete každý rok bohatě.Před clematis... celý příspěvek >
Odstraňování odkvetlých růží, 5.6.2008
Mám druhým rokem pnoucí růže, v tuto chvíli kvetou snad padesáti květy, některé okvětní lístky už opadávají.Mám stříhat odkvetlé části?A jestli ano, tak hned pod květem, nebo jak? Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika