|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinu?, 27.3.2018 Pane Josefe, já jsem to vygooglila a pohledala v knížkách |  | Co je to za rostlinu?, 27.3.2018  Co takhle Duranta erecta?
|  |
|  | Nemocná meruňka, prosím pomozte radou, 25.3.2018 Jediná léčba - pila a spálit. |  | Už vám leze podzimní česnek?, 23.3.2018 Ježkovo voči - na Balkáně nebo na Vysočině? |  | Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018 Imidacloprid NENÍ účinnou látkou v Calypsu, je v Confidoru. Když už chcete něco použít jako argumentaci, tak si to aspoň ověřte, |  | Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018 Jenže to litrové balení prodají jen tomu, kdo má osvědčení, takže buď máte známého zemědělce, který vám odlije z té litrovky, nebo máte smůlu. |  | Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018 Citace z návodu ke Calypsu:
"Řepka olejka
Vzhledem k vynikajícím insekticidním vlastnostem a toleranci vůči včelám je přípravek velmi vhodný pro použití proti řadě škůdců v řepce olejce a hořčici bílé."
Tož tak, navíc se v zahradách... celý příspěvek > |  | Zima přišla letos nějak dříve :), 19.3.2018 Tak na Hané to jaro přichází většinou dříve než na Spiši. No a taky tady většinou málo prší, takže pokud se nechytí jarní vláha, tak se nic moc nevypěstuje. |  | Zima přišla letos nějak dříve :), 19.3.2018 Taky jsem si vzpomněla, jak tchýně na Josefa sázela první brambory. Já jsem dávala kolem desátého dubna a to jsem měla pocit, že už je pozdě. . Touto dobou jsem měla, v normálním roce, zasetou mrkev, petržel, špenát, hrášek. No bývávalo... |  | Zima přišla letos nějak dříve :), 18.3.2018 Asi tu meruňku zakoupili v kontejneru a třeba nestačili zasadit... Když je takto narašená, tak by mohla v tom skleníku vzít za své, má mrznout několik dní a třeba na Moravě dnes ráno bylo -9 stupňů. |  |
|  | Už vám leze podzimní česnek?, 18.3.2018 Třeba ho něco sežralo nebo byla špatná sadba a shnil... |  | Přemrzlý Kristalon - je znehodnocený?, 16.3.2018 Ne, jen zvlhne a následně může ztvrdnout a špatně se odměřuje. |  | Hnojení paprik a rajčat při výsadbě, 16.3.2018  Pokud je to 1:1, tak vám z toho nic nevyroste, protože se to "spálí". Asi by bylo dobré zakoupit rašelinu, výborná je bílá baltská a namíchat si substrát ze zahradní zeminy a té rašeliny (1:1) a tu směs s hnojem jen přidat v menším množství. |  | Pěstování mochyně peruánské, 13.3.2018 Bez škůdců? U nás je to množírna molic. |  | Pěstování mochyně peruánské, 12.3.2018 Nejjednodušší je pěstovat ve velkém květináči a před příchodem prvního mrazíku přestěhovat do tepla (zimní zahrada, světlá chodba), plody dozrají během podzimu. Je mořné i přezimovat. |  |
 |
|
|
|