Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za rostlinu?, 27.3.2018
Pane Josefe, já jsem to vygooglila a pohledala v knížkách 
Co je to za rostlinu?, 27.3.2018 Obsahuje fotku
Co takhle Duranta erecta? 
Nemocná meruňka, prosím pomozte radou, 25.3.2018
Jediná léčba - pila a spálit.
Už vám leze podzimní česnek?, 23.3.2018
Ježkovo voči - na Balkáně nebo na Vysočině?
Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018
Imidacloprid NENÍ účinnou látkou v Calypsu, je v Confidoru. Když už chcete něco použít jako argumentaci, tak si to aspoň ověřte,
Jenže to litrové balení prodají jen tomu, kdo má osvědčení, takže buď máte známého zemědělce, který vám odlije z té litrovky, nebo máte smůlu.
Citace z návodu ke Calypsu: "Řepka olejka Vzhledem k vynikajícím insekticidním vlastnostem a toleranci vůči včelám je přípravek velmi vhodný pro použití proti řadě škůdců v řepce olejce a hořčici bílé." Tož tak, navíc se v zahradách... celý příspěvek >
Zima přišla letos nějak dříve :), 19.3.2018
Tak na Hané to jaro přichází většinou dříve než na Spiši. No a taky tady většinou málo prší, takže pokud se nechytí jarní vláha, tak se nic moc nevypěstuje.
Zima přišla letos nějak dříve :), 19.3.2018
Taky jsem si vzpomněla, jak tchýně na Josefa sázela první brambory. Já jsem dávala kolem desátého dubna a to jsem měla pocit, že už je pozdě. . Touto dobou jsem měla, v normálním roce, zasetou mrkev, petržel, špenát, hrášek. No bývávalo...
Zima přišla letos nějak dříve :), 18.3.2018
Asi tu meruňku zakoupili v kontejneru a třeba nestačili zasadit... Když je takto narašená, tak by mohla v tom skleníku vzít za své, má mrznout několik dní a třeba na Moravě dnes ráno bylo -9 stupňů.
Už vám leze podzimní česnek?, 18.3.2018
Třeba ho něco sežralo nebo byla špatná sadba a shnil...
Přemrzlý Kristalon - je znehodnocený?, 16.3.2018
Ne, jen zvlhne a následně může ztvrdnout a špatně se odměřuje.
Hnojení paprik a rajčat při výsadbě, 16.3.2018 Obsahuje fotku
Pokud je to 1:1, tak vám z toho nic nevyroste, protože se to "spálí". Asi by bylo dobré zakoupit rašelinu, výborná je bílá baltská a namíchat si substrát ze zahradní zeminy a té rašeliny (1:1) a tu směs s hnojem jen přidat v menším množství.
Pěstování mochyně peruánské, 13.3.2018
Bez škůdců? U nás je to množírna molic.
Pěstování mochyně peruánské, 12.3.2018
Nejjednodušší je pěstovat ve velkém květináči a před příchodem prvního mrazíku přestěhovat do tepla (zimní zahrada, světlá chodba), plody dozrají během podzimu. Je mořné i přezimovat.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika