|
Příspěvky uživatele - 248.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký je název traviny?, 7.4.2019 Podle těch klásků to vypadá na nějaký nízký dochan (Pennisetum) Lída |  | Výrazný řez na ořešáku, 6.4.2019 Mám zkušenost s řezem 30letého ořešáku, řezali jsme, když kvetly třešně, ještě bylo po úplňku a vůbec neslzel. Od té doby v srpnu neřežeme. |  |
|  | Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 6.4.2019 Konvalinko, já kdysi jako malá holka šla v Držkově o prázdninách potmě v noci na toaletu, a když jsem tam rozsvítila, vlítnul mi smrtihlav přímo do obličeje... A od té doby si můru prohlédnu, když sedí, ale jak zatřepená to chlupaté stvoření... celý příspěvek > |  | Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 6.4.2019 Je to můra ... A jak vidím lítat můru, tak mám husí kůži... Lída |  | Odkrýt paulownie nebo počkat?, 5.4.2019 Odkryla bych ji, je teplo a případné teploty kolem 0°C nebo mírně pod by ji neměly vadit. Kdyby hlásili víc, vždycky přes ni můžete zlehka netkanku hodit. Proč ji máte tolik omotanou? Na webu doporučují přikrýt jen kořenový krček. Sama přes... celý příspěvek > |  | Jak zasřihnout mladou broskev Redhaven?, 5.4.2019 Mně tam těch větví připadá nějak moc... Bohatě stačí čtyři, ale z fotky není vidět půdorysné rozložení.
Ale také řežu až po sklizni. A rozhodně bych jí dost probrala úrodu, aby nestagnovala v... celý příspěvek > |  | Co je to za semeno? (z Filipín), 3.4.2019  Řekla bych, že p.Josef a KUKY mají pravdu... Lída |  | Aká je to odroda marhule, 2.4.2019 U nás byla loni takhle kropenatá sousedčina Darina, má také dost velké plody, teď naplno kvete (HK), je dost pozdní - dozrává asi 10dnů po VP. Lída |  | Modřenec ostříhání, 2.4.2019 Modřenec vyráží listy na podzim, ty přezimují, zjara mezi těmi listy vyrazí květné stvoly a vykvete. Po dokvetení začnou listy žloutnout a když zaschnou, klidně je shrábnete rukou (to bývá koncem jara). Na podzim zas vyrazí listy. Takže teď nic... celý příspěvek > |  | Zemina pro muškáty, 1.4.2019 Také muškátům míchám záhonovou + kompost a jsou spokojené. A ani nepřesazuji každoročně (pokud nechávám v původní zemině, přihnojuji cereritem). Lída |  |
|  |
 |
|
|
|