Příspěvky uživatele - 144.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak docílit aby Juniperus virginiana Skyrocket rostl do šířky, 13.6.2016
U hlupych na dvorku je vaše rada. Když dáte tento jalovec hustěji, tak během chvilky začne v místě, kde se bude vzájemně dotýkat jehličí silně opadávat. Všechno, co má sivou barvu, potřebuje plné slunce přechytralý guru...
Co je to za rostlinu?, 7.6.2016
Paní Lído, řekl bych, že kvalitní slivovice bude ještě lepší.
Co je to za rostlinu?, 7.6.2016
Kostival, ne?
Jak se jmenuje?, 2.6.2016
Panečku, koukám jak jste se rozohnil! Takhle Vás neznám. Jasně, že je to Ulmus minor, kultivar Wredei. Stanislaw
Králící a kukuřice, 27.5.2016
Před zaoráním se pole ošetřuje "clinicem"je to v podstaté randap, aby se zajistilo že nebude kukuřice nebo cokoliv jiného opět prorůstat...
Cisteni postrikovace, 10.5.2016
Dobry vecer, cim vycistit/ neutralizovat postrikovac? Minule jsem ho jen vyplachl vodou a potom pri dalsim pouziti se spalili listy stromu. Dekuji
Copak mi to vykvete?, 10.5.2016
Dobrý den. No, teď už toho moc nepokvete, ale kvetlo na podzim. Dle mého jsou to semeníky ocúnu (Colchicum autumnale) Stanislaw
Co to je?, 26.4.2016
Pokud zvolíte vhodný kultivar, např. ten, který popsala paní Lída, tak to určitě není blbost, ale určitě zajímavé řešení. Kultivarů bobkovišně jsou spousty. Stanislaw
Co to je?, 26.4.2016
Jen malou poznámku. Venku určitě teď nekvete, je ráda, že ji nezlobí moc zima. Toto je přirychlená rostlina.
Poraďte prosím - co to je?, 24.4.2016
Dobrý den. Je to Hedera helix, čili břečťan. Celé je to středně jedovaté.
Hledám vinaře z moravy, 16.4.2016
Může to být zajímvé. Rodina spolužáka tam měli vinohrad 10 hektarů. To mi připadá taky zajímavé. Akorát, že na to byli jen 4, to tam skoro spali. Stanislaw
Co je to za keř?, 15.4.2016
Cotoneaster dielsianus.
Hledám vinaře z moravy, 15.4.2016
Jednou můj pan profesor na VŠ viděl, že se někam chystám a na jeho otázku, kam že to jedu jsem odpověděl, že do Velkých Bílovic. A on jen tak v pohodě prohlásil, jo, tam se daří ty Modré Portugaly...
Sklo Helios - co to je?, 6.4.2016
Jako bývalý technik velkého zahradnckého podniku jen napíšu. Helios byl jen obchodní název skla, které se na nic jiného než na zsklívání skleníků nehodilo, protože nebylo kvalitní tak, jak to bylo jinde profesně vyžadováno. Nic víc. Prostě obyčejné... celý příspěvek >
Zasadili opravdu jinan?, 31.3.2016
Určitě to byl jinan, o tom není pochyb. Jednak tak mladý stromek skutečně vypadá a potom udělat záměnu u tak významné návštěvy by rozhodně nešlo. Stanislaw
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika