|
Příspěvky uživatele - 165.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte. Hecht-945 nebo Oleo-Mac-947?, 11.10.2019 Mountfield = největší šmejdi a zloději na trhu se zahradní technikou!! Nic od nich nekupovat, pouze ohlupují zákazníky!! |  | Nektarinka Harko, 2.8.2019  Koukám že jde vložit jen jedna fotka... |  |
|  | Nektarinka Harko, 2.8.2019  Jen bych přidal letošní zkušenosti - plodů přehršel, začínají dozrávat od včera, respektive začaly to žrát vosy, sršni a mravenci ve velkém. Budu to muset zítra vše otrhat... již jsou sladké, chutné, ještě trochu kyselé a nazelenalé... potřebují pár... celý příspěvek > |  | Nektarinka Harko, 9.7.2019  Zdravím, já si zatím na Harko stěžovat nemohu, jsem z táborska, 550mnm, ne kopci kolem holina, tedy vítr.
Loni měla za sebou druhou zimu a od 17.7. jsem konzumoval chuťově výborné plody(58ks), nevážil jsem, velikost pro mě dostačující, dužina... celý příspěvek > |  | Určení ryngle, 28.3.2019 Děkuji, to by mohlo být, mám jeden špičák althamovy sazený před rokem, tak během let zkontroluji, jestli jsou stejné... |  | Určení ryngle, 26.3.2019  Zdravím, táta před asi 15 lety moc chtěl dobrou zelenou ryngli, koupil v zahradnictvích postupně cca15 stromků a jak jinak, vyrostlo všechno možné od švestky po špendlík s 10mm plody, nic z toho není zelené.
Jediné co se povedlo a je to celkově... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|