Příspěvky uživatele - 99.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte tretiu slivku do záhrady, 13.2.2021
Za mě Švestka Domáci tu chut ocenite nehledejte objevene:-)
Špendlíky, 2.2.2021
mam 3 stromky bile trnky od pana Peska tak jsem zvedavy na 2 srtomkach byli jeni plody tvare ale jeste se neudrzeli tak snad letos ochutnam.Ale jinak mirabelku znam i cerstve utrhlou vyborna a destilovana taky takze bych ji vubec nezatracoval spis... celý příspěvek >
Anýzové české - stará odrůda jabloně, 2.2.2021
Od csop mam Jadernicku na semenacku nejakou odskousenou a letos jsem dostal odkopek sveskty domaci:-)
Dolanka, 22.12.2020
Taky jsem dostal letos odkopek svestky domaci testovanou na sarku pomologove kteri jedli plody byli nadseni to mi rikal kamard kdyz mi daval odkopek.videl jsem jeho zahradu zabyva se starymi odrudani zahrada plna klenotu 
Lipnická švestka, 18.11.2020
Taky mi plodila poprve par plodu a nechutnali zle myslim sladce jinak chut svestky je jen u svestky domaci jine napodobeniny neuznavam myslim tim ty nove z nemecka.Ale stomek je to pekny a bude i velky ma velke prirustky dobre se mu dari.
Meruňka z pecky, 17.11.2020
Jednu z pecky jsem dostal matecni strom jizni morava uz davno vysazene s toho stromu a nektere davaji krasne a dobre ovocejJe to risk ale porad lepsi nez roubovane ze skolky na myrobalanech a podobne.
Jaký druh švestky na slivovici?, 14.11.2020
Dneska jsem dovezl odkopek švestky domaci nema sarku kontrolovano švestka domaci je Mercedes mezi švestkami a proto razim tuto cestu mam i starsi stromy palenka uzasna.Tak za me jedine Domaci a Durancie.Nebo špendlik zluty.Ale i Mirabelka nancyska.
Aké odrody sliviek sadiť?, 18.8.2019
Vubec špatna pološvestka není Stanley mám ji doma plodí pěkně i chut mě překvapila krasně stavnatá i sladoučka a i chut prijemná.
Lipnická nebo kryštálový cukor?, 4.8.2019
Doma mam 2 lipnicke jedna uschla asi hraboši a druha ma neuvěřitelné přírusty plody jak med
Moniliový úžeh peckovin 2019, 26.3.2019
Chtěl bych se zeptat minulý rok mi vzala monilia 70% urody švestek na plodu čím a kdy to postřikat by to nezhnilo na stomě.Diky za odpoved
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika