|
Příspěvky uživatele - 129.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Trable se sviluškou, 14.8.2008 Díky za rady, zkusím ten talstar. Jen nevím jestli ho budu moct použít i na tu petrželku a jahody (mám je na balkoně v truhlíku), aby jsme je pak mohli jíst. Leda je šoupnu jinam a na nich zkusím ještě bojovat přírodní cestou... z informací na... celý příspěvek > |  | Trable se sviluškou, 11.8.2008 Dokázali byste mi poradit jak se co nejlépe zbavit svilušky?? Používám postřk Omite, zhruba po třech dnech ho opakuji, svilušky pochcípou, rostlina vyžene nové lístky a do 14 dnů je na ní sviluška zase. Na asparágusu se mi nedaří ji zahubit vůbec.... celý příspěvek > |  |
|  | Co to je?, 7.6.2008 Díky, tak už jsem našla, zagooglila jsem na téma lilek a našla jsem ho. Ale babuška na trhu je pěkně nebezpečná! Tvrdila že je to jedlé a ono je to jedovatý Lilek Korálový viz www.hobbyzahrada.cz/data/clanek.asp
Tak díky za navedení na správnou... celý příspěvek > |  | Co to je?, 5.6.2008  právě že co jsem si zjišťovala na webu, tak mochyně peruánská vytváří ten "lampiónek" a ten ta moje kytka nedělá. Navíc mochyně má jiné listy. Zkusím připojit obrázek.
Díky |  | Co to je?, 4.6.2008 Dobrý den, loni jsem si na trhu od jedný babči koupila rostlinku, kterou paní nazývala peruánskou třešní. Letos mi rostlinka vykvetla a tvoří se na ní dva plody, velikosti třešně. Nejdřív byly žluté, teď už jsou oranžové, ale vypadají že možná budou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|