Příspěvky uživatele - 129.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trable se sviluškou, 14.8.2008
Díky za rady, zkusím ten talstar. Jen nevím jestli ho budu moct použít i na tu petrželku a jahody (mám je na balkoně v truhlíku), aby jsme je pak mohli jíst. Leda je šoupnu jinam a na nich zkusím ještě bojovat přírodní cestou... z informací na... celý příspěvek >
Trable se sviluškou, 11.8.2008
Dokázali byste mi poradit jak se co nejlépe zbavit svilušky?? Používám postřk Omite, zhruba po třech dnech ho opakuji, svilušky pochcípou, rostlina vyžene nové lístky a do 14 dnů je na ní sviluška zase. Na asparágusu se mi nedaří ji zahubit vůbec.... celý příspěvek >
Co to je?, 7.6.2008
Díky, tak už jsem našla, zagooglila jsem na téma lilek a našla jsem ho. Ale babuška na trhu je pěkně nebezpečná! Tvrdila že je to jedlé a ono je to jedovatý Lilek Korálový viz www.hobbyzahrada.cz/data/clanek.asp Tak díky za navedení na správnou... celý příspěvek >
Co to je?, 5.6.2008 Obsahuje fotku
právě že co jsem si zjišťovala na webu, tak mochyně peruánská vytváří ten "lampiónek" a ten ta moje kytka nedělá. Navíc mochyně má jiné listy. Zkusím připojit obrázek. Díky
Co to je?, 4.6.2008
Dobrý den, loni jsem si na trhu od jedný babči koupila rostlinku, kterou paní nazývala peruánskou třešní. Letos mi rostlinka vykvetla a tvoří se na ní dva plody, velikosti třešně. Nejdřív byly žluté, teď už jsou oranžové, ale vypadají že možná budou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika