Příspěvky uživatele - 48.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda rajčete, 28.2.2011
Děkuji za tip, dnes je hned koupím, zdraví E
Odrůda rajčete, 27.2.2011
Ahojky, potřebuji poradit, pěstuji hodně let mojí oblíbenou odrůdu rajských Stupické ranné polní a v loni jsem díky této diskusi zkusila Bejbino a bylo super, tak už mám letos zase koupené semínka a ještě bych chtěla zkusit nějakou odrůdu cherry... celý příspěvek >
Fíkovník, 27.2.2011
Asi máte pravdu, fík jsem vynesla a ostříhala a zase přišly mrazy, už jsem ho zpět nechtěla vracet, aby neměl nějaký šok a tak zůstal na zastřešeném venkovním schodišti tak nevím jestli to přežije.
Tomel japonský (Dyospiros kaki), 21.1.2011
Děkuji za radu, podívám se po nich někde v zahradnictví, zdraví E
Fíkovník, 21.1.2011
Děkuji, ještě dnes to udělám a pro jistotu zapustím květník do země, hezký večer, E
Fíkovník, 21.1.2011
Mám ořezat ty nové přírůstky a mám ho nějak obalit, dík E
Tomel japonský (Dyospiros kaki), 21.1.2011
Chci si kaki letos objednat u Starkla, je samosprašné a stačí jeden stromek?děkuji E
Fíkovník, 21.1.2011 Obsahuje fotku
Prosím o radu, vloni jsem si koupila fík a na zimu ho uklidila do sklepa kam dávám i kany a begonie, nemá okno, fík začal pučet a už má malé přírůstky ale hodně světlé asi z nedostatku světla, tak jsem ho dnes přinesla ze sklepa, ale nevím co s... celý příspěvek >
Bougainvillea v zimě, 12.1.2011
Já ji pěstuji tři roky a vždy přes zimu jí mám na okně v pokoji, kde je kolem 20°C, každý rok v zimě vykvetla a nikdy neopadala, spíš jí narostly velké přírůstky, tak dvakrát týdně dost zalévám, má ráda asi spíš teplo, E
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 11.12.2010
Máte moc krásné kytičky, když vidím takové obrázky, už se nemůžu jara dočkat, já se aspoň zase teď v zimě kochám rozkvetlými orchidejemi, zdraví E
Bougainvillea v zimě, 3.12.2010 Obsahuje fotku
Jak vám přezimuje bougainvillea, mě krásně vykvetla, L
Zázraky v zahradě, 12.11.2010 Obsahuje fotku
Zdravím z kladenska, ještě tu vykvetla tato kvítka, E
Co je to za kytku, 15.9.2010
Díky za rady E
Co je to za kytku, 13.9.2010
Jo, tak to bude asi ono, mišpuli jsem měla ,to si vzpomínám a já všechny pecky hned zkouším zasadit, může se nechat venku přes zimu nebo uklidit do bytu, vůbec nevím, jak jí pěstovat, děkuji Ella
Přemnožené vosy, 13.9.2010
Tak my jsme to vyřešili tak, že jsme po stromech rozvěsili sklenice se šťávou a vodou a každý den je večer měníme, protože jsou plný vos a sršní a hodně to pomohlo, už na broskve nejdou, máme to i na jablkách, zkuste ty sklenice dát někam dál od... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika