|
Albizia, 11.6.2008 díky za tipy, u me doma-stredni Cechy plodi venku fiky... tak ji zkusim pozdeji az zesili vysadit, vypestoval sem si semenace... tak uvidime... |
 |
Albizia, 11.6.2008 Dobrý den, moc prosím o radu... nevíte jak moc je u nás mrazuvzdorná Albizia jullibrisin, máte nějaké zkušenosti nebo nevíte o ní jak u nás přezimuje... prý ji pěstují v Mělníku, ale nic víc nevím... děkuji |
 |
|
 |
citronečník - poncirus trifoliata, 8.6.2008 1.zimz jsem semenace prezimoval ve sklepe a nyni rostou 2 zimu venku... zatim uspesne bez namrznuti... rust je prozatim pozvolny, jsou ale zdrave a zda se, ze cim jsou starsi, tim vice narustaji... |
 |
Peruánský narcis, 8.6.2008 uz mi zacaly zakladat poupata a zda se, ze ve volne pude se osvedcily... opravdu rostou uzasne!! |
 |
Co je to za keř s bílými přírůstky?, 6.6.2008 mne se libi vice na kminku... vice vynikne jeho postaveni nez jako ker a v nizsi podobe... to bych zvolil radeji jiny ker... i kdyz je pravda, ze na takovou Ctalpu bignonioides Nana-na kminku nemá ani tento naroubovany... |
 |
Artyčok, 5.6.2008 pomůže mi někdo, prosím |
 |
Lilek - vaše zkušenosti?, 5.6.2008 Český raný je stará odrůda, takřka se pěstuje, protoze nic jineho v ČR není... plody jsou malé a ani vetsi nebudou... hold takova odruda... vyzkousejte zahranicni F1 odrudy a budete nadsena jako ja... pestuji je jako tyckova rajcata... vystipuji je,... celý příspěvek > |
 |
Co je to za kytičku?, 4.6.2008 KOHLERIA |
 |
Lilek - vaše zkušenosti?, 4.6.2008 Dobrý den, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s orůdami lilků..jak je pěstujete apod. U mě se mu daří, ale chtěl bych vědět jaké odrůdy zde pěstujeme... pouze Český raný?Letos mám asi 8odrůd tak uvidíme:-) |
 |
Fíkovník, 2.6.2008 já fíkovník moc neprihnojuji... parkrat za sezonu Kristalonem, a zjara Cererit, jinak nic... |
 |
|
 |
Oleandry, 1.6.2008 z tech odkvetl.muze znovu remontovat... |
 |
Roubování okurek, 30.5.2008 asi se nekdo bude divit, ale ja u sebe na zahrade jsem zadne rozdily nevypozoroval... at roubovana ci neroubovana okurka rostla, plodina,byla odolna stejne..takze je neroubuji.. |
 |
Rajčata, 30.5.2008 ano, to bude stacit, u okurek bude dobre, kdyz listy brzy oschnou... jinak to bude bez problemu.. |
 |
mé jiřiny, 30.5.2008 jelikoz jsou jiriny z Mexika tak miluji slunce, davat je pod stromy je takrka barbarstvi... tam se zdaleka nevyvine jejich krasa... sazet se mohou po sobe, jestlize pozemek na podzim vyvapnite... |
 |
objednávání z ciziny, 29.5.2008 objednal jsem si semena zelenin a kvetin z usa... platil sem internetou bank.kartou... prislo to do 3 tydnu a jeste postovny a balny bylo levnejsi jak po ČR... to me tedy prekvapilo... |
 |