Příspěvky uživatele - 48.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva ve skleníku, 21.6.2010 Obsahuje fotku
Na plíseň révovou a padlí révové je dobrý Quadris, na perenosporu Novozir, dříve jsem používala Hatrick, ten byl dobrej, měl trojí ochranu, chce to hlavně skleník větrat, E
Plašič na špačky a jiné ptáky, 21.6.2010
Ta naše třešeň je taky už docela velká, zakrýváme jí ze žebříku, určitě se to vyplatí, třešně krásně dozrajou, než jsme to začali zakrývat, vždycky je špačci ozobali, já sítě kupuju v Baumaxu, prodávají různé velikosti, cenu si přesně nepamatuju ale... celý příspěvek >
Kivi řízkování, 14.6.2010
Když na jaře odhrnu nakopčenou hlínu od kořenů, tak kolem každé rostliny nasypu dokola rohovinu, potom už hnojím jen Kristalonem, rohovina je přidávaná i v jiných hnojivech, E
Fotogalerie zahradních jezírek, 13.6.2010
Moc krásný, jezírko i okolí, Ella
Okurky ve skleníku, 13.6.2010
Zdravím Mirku, na ty vaše fotky je smutnej pohled, když si představím jak se s tím všichni od února pipláme, posíláme si první fotky rostlinek a pak to takhle dopadne, to je fakt k naštvání(napsala bych to i hůř),já zas pro změnu nadávám že nezaprší... celý příspěvek >
Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 13.6.2010
Hezké odpoledne Marie, já byla v květnu v lázních a ten medvědí česnek tam rostl na louce, ani jsem nevěděla že je to jedlá rostlina, moc se mi líbil jako kytička a tak jsem si pár cibulek přivezla, zasadila jsem ho do stínu, tak doufám, že mi... celý příspěvek >
Kivi řízkování, 12.6.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem ho zkusila opylit, ještě jsem to nikdy nedělala, stačí opylit všechny květy(asi 25)jedním kvítkem?udělala jsem to samosprašnou Argutou, já já hnojím Kristalonem a rohovinou, všechny keře mám celý den na sluníčku a plody jsou obaleny, E
Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 12.6.2010 Obsahuje fotku
Posílám fotku česneku medvědího v květu, je to opravdu krása, přidávám ještě fotky česneků okrasných, Ella
Kivi řízkování, 8.6.2010
Dobrý večer, tak to kiwi co máte vy, má moje známá a každý rok má velikou úrodu, plody jí ale špatně dozrávají, tak je otrhá ,nechá dojít, mají je třeba ještě v lednu, už ho chtěla mockrát nařízkovat a nikdy se jí žádný řízek neujmul, třeba... celý příspěvek >
Kivi řízkování, 8.6.2010 Obsahuje fotku
Ano, nejdřív jsem si objednala jeden červený pár a pak ještě přiobjednala jednu samici, ty samosprašný odrůdy Arguty jsem měla bez samce a normálně rodily, první mám pátý rok a ostatní čtyři roky, jen ta moje sazenice je třetí rok, všechny... celý příspěvek >
Kivi řízkování, 8.6.2010
Já se v těch názvech moc nevyznám, kiwi jsem si objednala v zahradnictví a jiný název než Actinia Arguta tam nebyl, mám víc druhů, jedno se moc nepne, spíš je to velký keř a jiný druh dělá velký šlahouny a omotává se kolem konstrukce, ještě jsem si... celý příspěvek >
Kivi řízkování, 6.6.2010 Obsahuje fotku
Odrůda se jmenuje Arguta, rodilo hned druhý rok a je vždycky obalené plody, většinou se řízky dobře zakoření, já je nastříhám, namočím do stimulátoru(není to ani třeba)a zapíchám do skleníku, do podzimu jsou pěkně zakořeněné, E
Kivi řízkování, 5.6.2010 Obsahuje fotku
Kiwi si taky řízkuju, na obrázku moje vypěstovaná rostlina třetím rokem, E
Plašič na špačky a jiné ptáky, 5.6.2010 Obsahuje fotku
Jen se začaly červenat, už je špačci objevili, tak jsme to vyřešili takhle, už to fungovalo v loni, třešně krásně dozrály, zatím síť stačí, dávám ji i na jahody, Ella
Mravenci v trávníku, 2.6.2010
Já je ve skleníku postříkala neředěným Savem a všechny pošli.E
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika