Příspěvky uživatele - 141.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání 2019, 20.3.2019
"Kde Vy to máte?" U Brna, 425 mnm. Vloni jsem měl výborných meruněk hromadu na stromku, který je hůř situován než těchto 7 mladých.
Rozkvétání 2019, 20.3.2019 Obsahuje fotku
Předpověď vypadá dobře, má se docela ochlazovat. Tak doufám, že s kvetením ještě nějaký ten týden vydržím... Nakonec bude v příštích letech přeci jen vhodnější pěstovat meruňky ve středních polohách, než v těch teplých.
Mladá třešeň, špatný řez, 19.3.2019
Myslíte z té rozdvojené větve tu druhou, než bych zvolil já? Asi ano, vypadá podobně - musíte zhodnotit sám, zda je stejně vitální. Ale určitě na ní nic nenechávejte - udělejte z toho špičák a na něm zapěstujte úplně novou korunku.
Sazeni narasenych stromku, 10.4.2015
Zajímavé. Celé generace zahradníků a zahrádkářů žijí až doteď s názorem, že právě při jarní výsadbě prostokořenných stromků je nutné je po výsadbě radikálně sestřihnout (v podstatě zmladit korunku), aby se stromky ujaly. Teď přicházíte Vy s... celý příspěvek >
Název rostliny, 10.4.2015
Proč myslíte, že to není již výše zmíněná Calathea Triostar? Josef.
Zlomeny zmijovec, 10.4.2015
Vy s tím stejně nic neuděláte, čekejte. Ale jsem optimista a věřil bych - ba, jsem o tom přesvědčen -, že si s tím příroda poradí (možná bude slabší, ale nejspíše přežije. Josef.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika