Příspěvky uživatele - 26.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 19.5.2018 Obsahuje fotku
U starých stromů (Boskoopské,  Grávštýnské) po bohatém kvetení zůstalo oproti letům minulým velice málo plodů a zbytky(chuchvalce) květů po odkvětu "záhadně" odumřely (květopasa ani přirozeně neopylené květy jsem vyloučil). Nikdy předtím se to... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 19.5.2018
Na hrušni, kterou jsem stříknul proti plodomorce jsem dnes stejně nějaké napadené plody objevil. Vzhledem k tomu, že hrušeň má poprvé nasazeno více plodů než kdy měla, tak to množství napadených plodů mi přišlo docela malé, ale bude asi stejné, jako... celý příspěvek >
Uz nekde uzraly tresne?, 19.5.2018
Dnes jsem sklidil část plodů Kaštánky. Opeřenci jsou ale rychlejší.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 16.5.2018
"Za optimálne načasovanie potreku proti plodomorke hruškovej sa považuje fáza, kedy sa začína v kvetnom puku ukazovať biela "hlavička" okvetných lístkov..." V této fázi jsem v minulosti postřik prováděl, letos, shodou náhod, jsem to ošetřil dříve... celý příspěvek >
Zhnedle plody tresni, 16.5.2018
Tady v okruhu 50 m je cca 11 různých odrůd třešní a 6 odrůd višní, navíc v Kordii je přiroubovaná Regina, tak určitě mezi nimi je vhodný dárce pylu. Vše poměrně rychle rozkvetlo (ovocné stromy) a tak je možné, že opylovači upřednostnily jiné druhy.
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika