|
Dendrobium nobile, 19.6.2015 Dendrobiu nobile vyrašilo pět nových výhonů a květináč je mu už malý.Poradíte mi prosím do jaké zeminy ho mám přesadit.Dík.Olina |
 |
Co je to za rostlinu?, 17.6.2015 3. řekla bych Oncidium-orchidej |
 |
|
 |
Žloutnutí listů palmy, 12.6.2015 Nemá nějaké potvůrky na sobě? Olina |
 |
Neznámá kytička, 1.6.2015 Snědek nejspíš chocholičnatý.Olina |
 |
Název rostliny a pěstování?, 30.5.2015 Řekla bych, že to bude jedna z několika druhů dracen.Pěstuje se v polostínu, nesmí na ni pražit slunce.Teplota kolem 20 stupňů a přiměřená zálivka. |
 |
Pomoc pri identifikaci rostliny, 30.5.2015 Podle mě to je Pilea pepřincová.Olina |
 |
Jak zachranit vyhonek Orchidei, 28.5.2015 Kytka si sama určí kam až uschne.Některé výhonky uschnou úplně a některé jenom kousek.Mám to tak na většině.Olina |
 |
Pomozte pojmenovat kytky, 20.5.2015 Dle mého to je kroton -codiadenum variegatum.Přesnou odrůdu nevím.Olina |
 |
Poradíte, co je to za kytku?, 19.5.2015 Rhodochiton purple bells - rodochiton krvavý. Olina
|
 |
Poraďte velkou nenáročnou pokojovou rostlinu, 13.5.2015 Palma Chamadorea elegans -horská palma, Dráceny. Olina |
 |
|
 |
Ibišek - jednoduchý/plnokvětý, 1.5.2015 Mám dva plnokvěté ibišky.U toho růžového se zrovna tento týden stalo, že mi vykvetl jak plnokvětě tak jednoduše.Olina |
 |
Yucca. Na jednom kmínku žloutnou listy, 27.4.2015 Mě na ni nepřijde nic zvláštního.Usychají ji ty první listy a jinak vypadá zdravě.Zkuste míň hnojit a dejte ji čas, musí si u vás zvyknout.Já osobně každou koupenou kytku doma přesadím, většinou mají malé květináče či nevhodnou zeminu.Olina |
 |
Balkonovky na severozápad, 16.4.2015 A co verbena.Zkuste ji.Olina |
 |
Prosim o pomoc s identifikaci, 16.4.2015 Také si myslím, že to je pepřinec.Olina |
 |
Jak se jmenuje tato květina?, 5.4.2015 Mě to přijde jako adenium-pouštní růže.Olina |
 |