Příspěvky uživatele - 107.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita - střih, 21.3.2019
Děkuji vám za rady. Takto je stromek přímo ze zahradnictví, kupoval jsem jej loni na jaře. Pouze jsem jej přesadil do většího květináče (z fotky to nejde moc vidět, ale je celkem velký). Zkusím to tedy střihnout na špičák, počkám ještě jestli se... celý příspěvek >
Hanita - střih, 14.3.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den, paradili byste prosím kdy a jak zastřihnout Hanitu na St. Julien. Nevím jak vzrůstná je tato odnož, přestavoval bych si menší nebo středně velký strom. Děkuji vám.
Živý plot Blýskavka Robin Red, 14.3.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den, my jsme sadili blýskavky jako živý plot v roce 2014. Máme tam mj. habry ale ty rostou pomaleji než ty dvě blýskavky (ty mají teď necelé dva metry). Půda je tam jílovitá a na zimu je vůbec nezakrývám.
Poznáte starou odrůdu hrušně?, 19.8.2018 Obsahuje fotku
Dekuji za tip. Na tu Solanku mi prijdou ty hrusky moc zelene a tvarem trochu jine. Prikladam jeste jednu fotku. Ale vos, vcel a cmelaku je kolem nespocet.
Poznáte starou odrůdu hrušně?, 18.8.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, poznáte tuto starou odrůdu hrušně? Strom bude tak 80, 90 let starý. Dozrává cca teď, ale letos je vše trochu dřív. Děkuji.
Žloutnutí a prosychání smrku, 24.6.2018
Ano, mame. Je mozne ze je to od moceni, ale na toto misto pes moc nechodi
Žloutnutí a prosychání smrku, 17.6.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, třetí rok po nasazení nám začal žloutnout zakrslý smrk. Je to hlavně ze severní strany. Zalévám jej cca jednou týdně. Je umístěn ve svahu. Půda je těžší, jílovitá. Nevíte prosím čem by mohl být problém? Děkuji vám.
Siran zeleznaty proti mechu v travniku, 2.4.2018
Dobry den, jake mate zkusenosti s aplikaci zelene skalice proti mechu v travniku? Koncentrace by mela byt pri aplikaci kropenim konvi cca 30 az 40 gramu na 10 litru vody. Nehrozi spaleni travy nebo poskozeni stromu, atp.? A kdy provest aplikaci... celý příspěvek >
Mladá hrušeň - přořezávání, 2.4.2018
Bylo to napsáno zde na fóru. A také zmíněno na jiné diskuzi na zahrada.cz, ale bez konkrétního uvedení případu (paní někde četla, že se akrylát nedoporučuje). Hezký den.
Mladá hrušeň - přořezávání, 31.3.2018
Mate prosim nekdo zkusenosti s akrylatovou barvou na zatreni rezu? Nekde jsem cetl ze to neni uplne vhodne. Dle vyrobce by mela byt tato barva castecne prodysna a zdravi neskodna.
Vertikutace travniku zacatkem listopadu, 7.11.2017
Ja jsem to taky nakonec vertikutoval 5.11. Ale stihl jsem jen horni cast zahrady. A dnes hnojil podzimnim hnojivem
Vertikutace travniku zacatkem listopadu, 30.10.2017
Dobry den, letos jsem jeste nestihl provest podzimni vertikutaci + pohnojit. Lokalita cca 250 m.n.m. Myslite ze je jiz pozde? Nechtel bych travnik znicit. Dekuji za nazory.
Třešeň Grace Star - zapěstování a zkušenosti, 17.4.2017
Děkuji Vám.
Třešeň Grace Star - zapěstování a zkušenosti, 5.4.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, poradili byste mi prosím co se stromkem dál, jestli seříznout? Třešeň je nasazená předloni, loni jsem zakrátil terminál a dvě větve ze spodního patra cca 20 cm pod terminál. 1) u toho spodního patra mi přijdou větvě dost dlouhé,... celý příspěvek >
Klejotok u ořešáku, 21.8.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu co s dírami v kmeni ořešáku, které asi vznikly po odstranění postranních větví. Díry jsou 20-25 cm a 15 cm hluboké, z obou dvou celkem dost teče míza. Jedna dutina vede šikmo směrem dolů a míza se v ní drží. Zacelí se tyto... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika