|
Příspěvky uživatele - 145.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zasadit výmladek šeříku?, 10.3.2019 Děkuji moc za rady, vykopla jsem tedy jen díru, pořádně jsem ji prolila dešťovou vodou a zasadila jsem těsně po poslední větvičky. Hlína je odpočatá, tak jsem tedy nijak nepřihnojovala :-). |  | Jak zasadit výmladek šeříku?, 7.3.2019  Děkuji, fotku přikládám. Jak pro něj mám připravit hlínu? Stačí jen vykopat jámu a zalít, nebo se musí něco přidat, aby se mu dobře dařilo? |  |
|  | Jak zasadit výmladek šeříku?, 6.3.2019 Zdravím, dostala jsem od sousedky větvičku (prý omladek nebo výmladek) skalkového šeříku. Jsem tímto zatím naprosto nepolíbená, tak jsem ji dala do vázy s vodou a potřebuji poradit co a jak mám udělat, aby mi v zemi zakořenila? Jak ji mám připravit?... celý příspěvek > |  |
|
|
|