|
Příspěvky uživatele - 233.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocná hrušeň, 10.6.2024  Prosba o radu. Hrušeň odrůda "konference" pěkně odkvetla nasdila hodně plodů, vše OK. Najednou začaly hnědnout a posléze černat listy, které včetně plodů postupně opadal. Ihned jsem začal postřik šampion WG50 (měďnatý přípravek), postupně čtyřikrát s... celý příspěvek > |  | V říjnu vysazené stromy - kdy zastřihnout, 19.2.2019 Dobrý den. Děkuji za rady, především p.Hlavatému. Omlouvám se, že moje otázka vyzněla hloupě, "růst do výšky" týkalo se to spíše terminálního výhonu zda postupovat dle příručky, nebo jej zkrátit víc. ... celý příspěvek > |  |
|  | V říjnu vysazené stromy - kdy zastřihnout, 16.2.2019  Dobrý den. Prosba o radu zkušených sadařů, v říjnu jsem vysadil třešeň, švestku a broskvoň. Kdy prvně zastřihnout aby nerostli příliš do výšky? Jak pročítám vše možné, už v tom mám absolutní zmatek, nyní nebo při rašení nebo po odkvětu nebo po... celý příspěvek > |  |
|
|
|