|
Příspěvky uživatele - 3.220
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jablkovy kvas meranie cukru, 19.2.2019 Přiznám se, že nevím, nemám praktické zkušenosti s ředěním takových kvasů. Takové ovoce jsem neměl.
Spíš s docukřováním...
Ale jak jsem psal, tak bych ředil nebo kvas držel v teple podobně jako ty medoviny a vína.
Protože pravdou je, že... celý příspěvek > | | Jablkovy kvas meranie cukru, 19.2.2019 A ešte jedna vec máme slivkový kvas konkrétne durandzie a boli už dlhšiu dobu pri teplote okolo 11°C a už im Brix neklesalo (stále okolo 15), tak sme dali do tepla 18°C a je vidno, že kvasia aj na chuti poznať, že ešte nie sú ready, ale podľa... celý příspěvek > | |
| | Jablkovy kvas meranie cukru, 18.2.2019 host - xxx.xxx.59.55, dík za odkaz, pěkné čtení, ale přijde mi to pro zkoušku, rychlé info o stavu kvasu, poněkud zbytečně složité.
*
Když už, není lepší obsah lihu v kvasu zjistit destilační zkouškou?
Z reprezentativního vzorku kvasu... celý příspěvek > | |
|
|
|