|
Příspěvky uživatele - 92.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mlaďounká broskev - řez, 23.3.2018 Je to možné. Já mám ale s broskvoněmi často problémy právě s jejich nedostatečným růstem (tak trochu jako Vašek). Bojím se, že kdybych nechal boční ramena bez řezu, naroste mi na každém několik 10 - 15cm přírůstků. Naopak, když ramena zkrátím,... celý příspěvek > |  | Mlaďounká broskev - řez, 22.3.2018 Ano, ty nejspodnější větvičky bych odstranil. Na rozdíl od pana I.H. bych ale ty tři ponechané základy kotlivité korunky přeci jen zakrátil. Ponechal bych maximálně 3 očka na každém. |  |
|  | E.u. strom r. 2018, 22.3.2018 Abych se pana Fialy taky někdy zastal, myslím, že je to dobrá myšlenka a docela bohulibá anketa.Pořádá ji The Environmental partnership a podporují další organizace se zaměřením na udržení přírodního bohatství.
... celý příspěvek > |  | Zababčený, 21.3.2018 Máte-li ovocný strom a nemůžete z něj ustřihnout roub, je zababčený. |  | Vysadba stromu pro budouci presazeni, 21.3.2018 Nevím, řekl bych, že 50ilitrový stačí. Záleží taky na velikosti vysazovaných stromků. Neumím si představit manipulaci s kubíkovým žokem plným zeminy. |  | Problem so starsimi jablonami, 20.3.2018 Co chcete zachraňovat? Jabloně tak vypadají každý rok - aspoň ty moje. Olistí, se, vesele rostou a plodí. O múčnatku se nejdná, ale i kdyby, strom by nezahubila. |  | Sušička ovoce, 19.3.2018 Díky. Je to zajímavé, vyrobit vlastní "Jerky". Byť odvahu k tomu asi nenajdu. |  |
 |
|
|
|