Příspěvky uživatele - 112.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mnohonožky - přemnožení, 30.3.2021
Dobrý den, Horizon již bohužel není v distribuci, jak jsme se dnes dozvěděl ve specialozovaném obchoddě. Nemáte, rpsím,  typ na nějakou obdobně fungující altenativu? 
Jahody - jaký substrát, 6.2.2019
Jahody jsou mé nejoblíbenější ovoce, bohužel ale mám už zahradu tak zamořenou chorobami jahod, že už je tam nejde pěstovat, vydrží tak rok a pak odumírají. Uvažuji o nějaké alternativě, nejspíš jahodová pyramida do které bych nakoupila substrát, nebo... celý příspěvek >
Růžová borůvka, 12.7.2018
Mám ji ze stejného zahradnictví, koupena jako 3letá, na zahradě ji mám další 3 roky. Vloni měla 6 boulek, jinak nikdy nic.Ale je to nádherný keř. Tak taky nevím, co s ní.
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 13.8.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, máte li na mysli secí strojek Agrozet ARS - 066,(viz. foto), pak s ním mám velice dobré zkušešnosti, řekl bych že jiný lepší na našem trhu ani nenajdete. Seje se s ním velice dobře, ať se jedná o setí řádkové nepřerušované nebo do špetek.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika