Příspěvky uživatele - 210.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pivoňky - jaká půda?, 16.3.2019
Dobrý den, můžete mi poradit, jakou půdu potřebují pivoňky (ne dřevité)? Někde píšou, že obyčejnou zahradní, někde zase že vápenitou. Jak to tedy je? A ještě jedna prosba - kde bych mohla sehnat žlutou pivoňku? Děkuji.
Kdy začít hnojit Kristalonem po Cereritu?, 1.3.2019
Rozhodila jsem na ploše asi 200m2 (je v tom i trávník) 6kg Cereritu, to je v normě, nebude to přehnojené. A to už stačí, nebudu muset letos už ničím hnojit? Ani na podzim?
Kdy začít hnojit Kristalonem po Cereritu?, 28.2.2019
Dobrý den. Rozházela jsem dnes po zahradě Cererit, kdy mohu začít hnojit Kristalonem START? Aby to nebylo přehnojené... Děkuji. Není ten Cererit zbytečný, když se hnojí Kristalonem?
Čemeřice - jakou půdu?, 6.2.2019
Zdravím všechny. Jakou půdu potřebují čemeřice, vždy jsem si myslela, že vápenitou a v dnešní příloze deníku PRÁVO píšou, že kyselou. Tak jakou? Díky za odpovědi.
IBC kontejner na vodu na zahradě, 23.8.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den. Taky jsem si koupila IBC kontejner od firmy, použitý, vypláchnutý, ale neřekli mi, co v něm předtím bylo. Ujišťovali mne, že na zalévání zahrady je to bezpečné. Když jsme ho otevřeli, vycházel z něho odér podobný kyselému zelí, ne moc... celý příspěvek >
Brambory v seně, 3.7.2014 Obsahuje fotku
Dobrý večer, poprvé jsem sadil brambory.Klasicky přihrnul, ale po přečtení fóra, jsem 2*zasypal posečenou trávou.A dále se nestaral, dnes už 14dní kopu a je to super, děkuji za vaše rady. Posílám foto Petr
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika