Příspěvky uživatele - 48.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarní cibulovina podobná hyacintu, 12.6.2013
Dobrý den, já bych řekla, že se jedná o hyacintovec. Je to jedna z prvních jarních kytiček. Marcela
Odstranění plevelů pomocí netkané textilie?, 12.6.2013
Dobrý den, folie - netkaná textilie  je propustná, takže i teď v době dešťů ve svahu mi kůra zůstala tak, jak má. Záleží jen na tom, jak prudký svah máte, protože pak hrozí, že kůru voda spláchne. Na folii neni dobré šetřit, protože je veliký... celý příspěvek >
Uzený kanec, 11.6.2013
Dobrý den, tak to s Vámi naprosto nesouhlasím. Kančí maso je považováno za jedno z nejlepších co se týče zvěřiny (říká se, že nejlepší je daněk, ale to já bych neřekla). Je vidět, že s tím nemáte buď žádnou zkušenost nebo Vám prostě zvěřina nechutná.... celý příspěvek >
Kosatce, 10.6.2013
Dobrý den, tak možná jde opravdu o květilku "kosatcovou".Jedná se o mouchu, která klade vajíčka a její larvy rostou v poupatech. Ty pak shnijou. Kosatce se mají ošetřit z jara (v dubnu) postřikem a to jakmile se objeví první pupeny. Snad se jednalo o... celý příspěvek >
Určení druhu rostliny, 10.6.2013
Dobrý den, určitě se jedná o begonii, ale jaký přesně druh nevím.Begonií je spostu druhů, pěstují se celoročně, jako letničky, jako pokojovky... Marcela
Letnička, 27.5.2013
Dobrý den, na hledíkovku je už opravdu pozdě, jak píše paní Lída. Dají se ale koupit v zahradnictví už pěkně vzrostlé sazenice v různých barvách. Marcela
Vyrostla "kytka" veliká převeliká, 21.5.2013
Dobrý den, ona zase už tolik nevyroste. Bude mít krásně tmavé plody, vypadají podobně jako ostružiny (při troše fantazie). Při prvním mrazu celá rostlina padne a je na vyhození, na zimu kořen zatahuje a na jaře zase vyráží. Marcela
Keř do stínu, 21.5.2013
Dobrý den, kalinu máme v celodenním stínu a opravdu kvete. Nevadí jí ani vlhko. Marcela
Zakrytí hranice dřeva, 13.5.2013
Dobrý den, délka hranice není tolik, jak ji máte vysokou? Marcela
Podaríte o jak se jmenuje tato kytka, 4.4.2013
Dobrý den Evo, jak se rostlina jmenuje nevím, ale mám jí v kuchyni na lince, roste jako hrom (délka šlahounů cca 2 m), na světlém místě, podmínky dost drsné, protože hodně vařím, máme poměrně teplo (takže pára, otevřené okno když větrámi v mrazech) a... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika