Příspěvky uživatele - 48.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Osázení trvalkového záhonu na osluněném místě, aby byl ozdobný, co nejdéle, 30.7.2013
Dobrý den, paní Marie to má opravdu krásné! Určitě je lepší sázet víc kusů od jednoho druhu k sobě, aby květiny víc vynikly. Sázejí se do sponu, vzdálenost podle toho, jak moc se rozrůstají. Stejně budete časem dosazovat, nebo naopak rozsazovat.... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 29.7.2013
Děkuji moc pane Josefe! Vím, zařadila jsem to úplně špatně, omlouvám se. Marcela
Co je to za rostlinu?, 29.7.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, víte prosím někdo co je to za rostlinu? Dcera si ji vyfotila v Rakouských alpách, voní prý jako máta.Děkuji. Marcela
Jak je to s opadavostí břečťanu - Hedera helix?, 23.7.2013
Dobrý den, pokud já vím, tak Hedera helix L. (břečťan popínavý) je stálozelená rostlina, resp. dřevina, někde je uváděn i jako rostlina půdokryvná. Sem tam nějaké listy občas opadají, ale není to nic viditelného. Nemáte náhodou něco jiného? Marcela
Živý plot - dotaz, 28.6.2013
Buxus roste pomaleji a záleží hodně na druhu, jak je zmiňováno v předešlém příspěvku. Já mám buxus vysoký cca 160 cm (15 let), široký 1 metr a dlouhý asi 30 metrů a udržuji ho střihem 2x do roka. Přírůstky za letošní rok jsou cca 15 cm (šla jsem... celý příspěvek >
Palma z Chorvatska, 27.6.2013
Dobrý den, před 20ti lety jsem si vypěstovala datlové palmy ze semínek - pecek z datlových alžírských palem. Přesně jak píšete, kořeny se tak propletli, že ty rostlinky, které jsem oddělila, tak uschly. Ale dvě mi vyrostly ve velké palmy cca. 160-180... celý příspěvek >
Živý plot - dotaz, 25.6.2013
Dobrý den, nepíšete o jaký druh keříků se jedná. Marcela
Jak na kunovite selmy? zerou vajicka i slepice, 21.6.2013
No a to je právě ono. Sklopec je dost velký (my ho alespoň máme), takže do klasického auta ho nedáte. Kuna je pěkně vzteklá a tak zuřivě šátrá ven z klece, zničí na co dosáhne. Člověk musí být opatrný i na svoje ruce, tzn. mít silné pracovní... celý příspěvek >
Ano, sklopec je nejlepší a jako návnada kus ryby. Horší je ta likvidace.
Kuna je pěkná potvora! V extrémním případě si dovolí i na dítě v kočárku. Může to být i tchoř, ten nám pěkně pokousal psa (yorkšíra), takže toho bych též nevylučovala.
Jaký strom?, 20.6.2013
Dobrý den, my máme na zahradě keř 15 let a netvarujeme ho (na radu zahradníka). Podle mě dostupných informací se jeřáb jako takový moc netvaruje (to se týká keře i stromku), dají se odstraňovat suché větve, případně prosvětlovat koruna. Jinak si... celý příspěvek >
Slimáci, 18.6.2013
Ano, já vím, ale v tom mém množství to prostě nejde. Není to jen o jednom záhonu, musela bych ho nasypat po celé zahradě. Ale děkuji za radu. Marcela
Slimáci, 18.6.2013
Dobrý den, tak oproti jiným rokům je to u nás letos lepší. Ale i tak mi potvory sežrali skoro celý záhon jiřin (3x5 m), tak teď čekám, jestli mi vůbec z toho něco vyroste nebo znovu obrazí. Chemii nepoužívám kvůli psům, jen sbírám a sbírám. Marcela
Doporučíte nám okrasný strom popř. keř cca 2 m vysoký, 18.6.2013
Ano, šácholany jsou opravdu choulostivé na porušení kořenů, které jsou mělce pod povrchem. Doporučují se vysazovat jako solitéry. Yellow river by měl být plně mrazuvdorný a velikost se uvádí 3-5 metrů. Marcela
Doporučíte nám okrasný strom popř. keř cca 2 m vysoký, 13.6.2013
Dobrý den, jednak vajgélie během léta kvetou i vícekrát a potom když zvolíte nějaký panašovaný nebo barevný list, tak to koště rozhodně není. Navíc podle druhu kvetou v různou dobu. Krásné jsou šeříkovce, ale jsou to keře opadavé, ale dají se... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika