|
Příspěvky uživatele - 11.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pravokořenné stromy, 5.11.2019 Je to celkem jedno, jakou zvolíte odrůdu na semenáč, vždycky to bude kříženec dané jabloně (známé) a té druhé, co poskytla pyl (obvykle neznámé). Díky tomu je potomstvo značně nevyrovnané. Já používám jaderničky, ale dřív jsem stejně úspěšně využíval... celý příspěvek > |  | Rez jadrovin 2019, 21.1.2019 Já bych tak kritický nebyl, třebaže řez lajciho je na hony vzdálen tomu, jak řežu sám. Důležitý je výsledek a hlavně pěstitelův pocit. Jestliže stromy plodí v množství potřebném, jestli je pěstiteli na zahradě dobře (a o to jde především), pak je... celý příspěvek > |  |
|  | Rez jadrovin 2019, 21.1.2019 S řezem v lednu problém nemám, taky řežu v době, kdy mám čas. Ale nejsou mi jasné ty jedno, dvou a tříleté výhony. Podle mě je výhon vždy jednoletý. Ale to je spíš otázka terminologie.
Jinak když se podívám na stromek před řezem, zdá... celý příspěvek > |  | Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 15.12.2018 Když si dáte do vyhledávače "Skleníky Hustopeče" tak Vám to najde zajímavé informace o tom kde a jak se pěstují ta rajčata pro český trh. Ale o tom, coby nás nejvíc zajímalo tam ni není.
Já tomu rozumím tak, že je to velký a zajímavý... celý příspěvek > |  | Jablka s dlouhou skladovatelností, 12.9.2017 Idared těžko něco překoná.
Blíží se mu Melrose, Shalimar, Admirál, Karmína, aj.
Zvonkové je sice až do léta kyselé, ale u nás začne brzy vadnout. |  | Používáte drtič?, 12.9.2017 Nechtějte jiným vnucovat svoje postupy. Je poznat, že Vás práce na zahradě moc nebaví a potřebujete s ní být rychle hotov. Je to jistě dobrý způsůsob, ale nemusí vyhovovat každému.
Štěpkování vlastním pomaloběžným strojem je docela... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|