Příspěvky uživatele - 250.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plnicka klobas, 15.12.2016
To preci neni o vzhledu, vsecky luxusni klobasky napr. fuet, cabajka jsou umlete nahrubo.  Nejvic fasirky vznika mezi snekem a stenou. To je duvod proc jsem chtel plnicku. To maso zase nestoji tak malo, aby se takhle znehodnotilo a o praci ani... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 15.12.2016
Nikdo vam vas system nebere. Treba vam staci mit v klobase maso rozmaslovane na fas, ja mam rad v klobase velke kusy. U toho sneku skutecne hodne zalezi na utazeni sajby, kdyz se utahne dobre, nuz dobre reze a nepotrebuje maso pristrkovat. Ale to... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 14.12.2016
Vy tlacite maso do streva pres sajbu?
Plnicka klobas, 14.12.2016 Obsahuje fotku
Já solím hodne malo, spis pouzivam cesnek, obe papriky, ted chci zkusit medvedi cesnek a susenou cibuli. Melu na mlynku c.22 se sajbou se 4 dirama 25 mm. 80% masa je kruti, zbytek bucek. Protlacuju narazkou prostrebni hubici, nedelam fas, nepridavam... celý příspěvek >
Plocha okolo bazéna, 11.11.2016 Obsahuje fotku
Ta voda na zemi neni destova, ale vysrazena. Ja jsem svuj prispevek napsal jako varovani. Kdyby nekdo napsal varovani nez jsem takovou blbost udelal, tak jsem si usetril spoustu starosti. Napriklad bych dlazbu nesparoval, aby pod ni voda zatekla. Ty... celý příspěvek >
Plocha okolo bazéna, 11.11.2016 Obsahuje fotku
Muzete udelat rovinu pro kolejnice a spad pro zbytek. Me to je jedno, delejte jak chcete. Kdyz neudelate spad budete mit na dlazbe i ve sparach tyhle fleky. 2x do roka to meju wapkou a moc to tedy nejde
Plocha okolo bazéna, 11.11.2016
Nevyspadovat je spatne, budou se vam pod strechou delat louze a v nich plisen. Osobni zkusenost
Plnicka klobas, 10.11.2016 Obsahuje fotku
Ja jsem dneska poprve nabijel na plnicce z doporuceni, cena pod 2000 i s postovnym a prace s tim, zpracovani a celkovy dojem je spickovy. Vrele doporucuju!
Likvidace popela ze dřeva, 8.11.2016
Vase starosti vam zavidim. Popel davam do zahonu a slepicim. Mam ho permanentni nedostatek Zejmena mimo topnou sezonu. Na kompost nezbyde ani spetka.
Plnicka klobas, 4.11.2016 Obsahuje fotku
Nelibi se mi, ze maso se rozemila mezi snekem a stenama. Ja chci klobasy s vetsimi kusy, ne rozemlete na fas. A delal to mlynek z lidlu, robot eta maxipasta a ted mam novy mechanicky mlynek Porkert č.22 a ten to dela taky. Nejakou plnicku asi za... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 3.11.2016
Prosim vas prozradte cim plnite klobasy. Snekove plnicky jako nastavce na mlynek na maso se neosvedcily a plnicka pres 3000 je pro mne nerealna na mych 6 kilo klobas za rok.
Vhodny herbicid na datelinu v travniku, neporadi niekto?, 29.9.2016
Ja se uplne divim, kolik lidi je ochotnych si na zahradu lit jedovatou chemii, ktera uz je dost neprimerene obsazena ve vsem co se ji. Me se jetel mnozi na zahrade uz leta, ostruvky se porad zvetsuji a je to nejzelenejsi a nehutnejsi travicka. Uz... celý příspěvek >
Poličky do udírny, 13.9.2016
super napad, co mate za oka?
Grilování na skle - nová dimenze, 19.8.2016
Zkuste to :-)
Grilování na skle - nová dimenze, 19.8.2016
Pocitejte s tim, ze ta teplota na skle je obrovska a nastupuje hodne rychle. Muzete to zkusit bez rostu, ale pak ho stejne koupite Navic si usetrite praci s cistenim skla, to staci priste jen otocit.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika