Příspěvky uživatele - 250.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak bojovat proti plísním bez chemie?, 17.5.2018
A co delate ted proti plisni, mate nejake opatreni? Orezavate listy, pouzivate kapkovou zavlahu? Osetrujete pestebni substrat? To neni otazka jen na vas.
Dehtování, 16.5.2018
Ja si myslim ze to dehtovani zpusobuje to, ze misto aby kour maso pohladil a odesel kominem, tak se v tom uzaku povaluje a na maso se lepi. Ja mel problem spis opacny. Čistý uzený je to normální? Kour jsem v udirne pribrzdil a udirna udi jak... celý příspěvek >
Nerezové nádoby na víno, 12.5.2018
Hele,  to vino ma nejakou divnou chut jinou, nez to minule. No tamto bylo ve skle a tohle fermentovalo v nerezu. Hm, tak z toho nerezu mi to uz nedavej. To neni dobry. Mne to taky nejede, uz ho do nerezu taky nedavam
Čím jsou napadená rajčata a papriky?, 8.5.2018
To je zajimavy, skoro vzdycky kdyz se vyskytne nejaky defekt u rajskych, tak je u toho konsky hnuj.
Letošní venkovní sázení rajčat a paprik, 5.5.2018 Obsahuje fotku
Uz jsme museli ven, rajsky se nam v kvetinackach zacaly klanet. Venku je drobet slehlo slunicko ale vypada to ze prezjou
Bezin s primesi bio, 25.4.2018
presne
Bezin s primesi bio, 23.4.2018
Verva neni vyrabena v Cesku, je to dovoz z Rakouska. Jako se vsim, i na trhu s palivy je standard, nadstandard a exclusiv. Dneska je kvalita benzinu realitou, ne nadarmo mam v manualu auta tankovat minimalne 15 litru benzinu najednou max za 3... celý příspěvek >
Bezin s primesi bio, 23.4.2018
Verva 100 ma aditiva a neobsahuje prirodni bioslozky. Davam ji uplne do vseho. Nejcitelnejsi ucinek ma podle mne prave v jednovalcich. Ctyrkolku po 13 letech zase stavi na zadni a v motorovce dela divy. Na chod motoru ma vyznamny vliv i cistota... celý příspěvek >
Bezúdržbový svah bez nutnosti kosení - vzhledově krásný, 20.4.2018
Diky za tipy, palec nahoru se tu dat neda, tak ho posilam virtualne
Bezúdržbový svah bez nutnosti kosení - vzhledově krásný, 19.4.2018
Mam stejny problem. Nepochuzne, na zapad, 2m svah stineny domem. Vysoka hladina spodni vody
Hnojení rajčat dolomit. vápencem?, 19.4.2018
Ja nejsem zadny odbornik zahradnik, ale myslim, ze listy rajcat se mi taky kroutily dokud jsem daval pod ne konsky hnuj s podestylkovou slamou. Od te doby co ho do zeminy nepridavam listy rajcat se nekrouti. Nikdy
Zvedák na zahradní traktor, 18.4.2018
Mam ten mountfildackej hydr. zvedak. Pracuje se s nim perfektne. Na cisteni spodku pouziju wapku, pristup k nozum je bez problemu. Zvedak ma i jistici polohu proti padu stroje. Pod zadny domorobo bych si nikdy nesednul, na to se mam moc rad
Sekacka pro 63 letou matku, 16.4.2018
Porad bych ale rozlisoval, jestli jde o maminku solo, nebo ve vztahu. Pokud je maminka na to sama, jde tu do urcite miry o socialni aspekt, tedy jeji ziti s tim, ze v zadne situaci na ni neni sama. Tedy o tu zahradu primarne uplne nejde.
Mily Petre, ja po detech nic nechci. Zatim beham svizneji nez ony a u prace by kvuli neznalosti jen prekazely. Respektuji ze maji svuj zivot, ale pevne verim, kdyby tu zustala jejich matka sama, ze se o ni v ramci moznosti postaraji. Vsechny tri jsem... celý příspěvek >
Ja nemam rad mulcovani. Kousky travy zejmena kdyz je mokro se tahaji na botach do baraku, tedy do jednoho se zouvame do druheho ne, k bazenu i do garaze. Travu davam do komposteru, kompostery jsou na konci zahrady u slepic a slepice kompost i... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika