|
Jak bojovat proti plísním bez chemie?, 17.5.2018 A co delate ted proti plisni, mate nejake opatreni? Orezavate listy, pouzivate kapkovou zavlahu? Osetrujete pestebni substrat? To neni otazka jen na vas. |
 |
Dehtování, 16.5.2018 Ja si myslim ze to dehtovani zpusobuje to, ze misto aby kour maso pohladil a odesel kominem, tak se v tom uzaku povaluje a na maso se lepi. Ja mel problem spis opacny.
Čistý uzený je to normální?
Kour jsem v udirne pribrzdil a udirna udi jak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nerezové nádoby na víno, 12.5.2018 Hele, to vino ma nejakou divnou chut jinou, nez to minule.
No tamto bylo ve skle a tohle fermentovalo v nerezu.
Hm, tak z toho nerezu mi to uz nedavej. To neni dobry.
Mne to taky nejede, uz ho do nerezu taky nedavam |
 |
Čím jsou napadená rajčata a papriky?, 8.5.2018 To je zajimavy, skoro vzdycky kdyz se vyskytne nejaky defekt u rajskych, tak je u toho konsky hnuj. |
 |
Letošní venkovní sázení rajčat a paprik, 5.5.2018  Uz jsme museli ven, rajsky se nam v kvetinackach zacaly klanet. Venku je drobet slehlo slunicko ale vypada to ze prezjou |
 |
Bezin s primesi bio, 25.4.2018 presne |
 |
Bezin s primesi bio, 23.4.2018 Verva neni vyrabena v Cesku, je to dovoz z Rakouska. Jako se vsim, i na trhu s palivy je standard, nadstandard a exclusiv. Dneska je kvalita benzinu realitou, ne nadarmo mam v manualu auta tankovat minimalne 15 litru benzinu najednou max za 3... celý příspěvek > |
 |
Bezin s primesi bio, 23.4.2018 Verva 100 ma aditiva a neobsahuje prirodni bioslozky. Davam ji uplne do vseho. Nejcitelnejsi ucinek ma podle mne prave v jednovalcich. Ctyrkolku po 13 letech zase stavi na zadni a v motorovce dela divy. Na chod motoru ma vyznamny vliv i cistota... celý příspěvek > |
 |
Bezúdržbový svah bez nutnosti kosení - vzhledově krásný, 20.4.2018 Diky za tipy, palec nahoru se tu dat neda, tak ho posilam virtualne |
 |
Bezúdržbový svah bez nutnosti kosení - vzhledově krásný, 19.4.2018 Mam stejny problem. Nepochuzne, na zapad, 2m svah stineny domem. Vysoka hladina spodni vody |
 |
|
 |
Hnojení rajčat dolomit. vápencem?, 19.4.2018 Ja nejsem zadny odbornik zahradnik, ale myslim, ze listy rajcat se mi taky kroutily dokud jsem daval pod ne konsky hnuj s podestylkovou slamou. Od te doby co ho do zeminy nepridavam listy rajcat se nekrouti. Nikdy |
 |
Zvedák na zahradní traktor, 18.4.2018 Mam ten mountfildackej hydr. zvedak. Pracuje se s nim perfektne. Na cisteni spodku pouziju wapku, pristup k nozum je bez problemu. Zvedak ma i jistici polohu proti padu stroje. Pod zadny domorobo bych si nikdy nesednul, na to se mam moc rad |
 |
Sekacka pro 63 letou matku, 16.4.2018 Porad bych ale rozlisoval, jestli jde o maminku solo, nebo ve vztahu. Pokud je maminka na to sama, jde tu do urcite miry o socialni aspekt, tedy jeji ziti s tim, ze v zadne situaci na ni neni sama. Tedy o tu zahradu primarne uplne nejde. |
 |
Sekacka pro 63 letou matku, 16.4.2018 Mily Petre, ja po detech nic nechci. Zatim beham svizneji nez ony a u prace by kvuli neznalosti jen prekazely. Respektuji ze maji svuj zivot, ale pevne verim, kdyby tu zustala jejich matka sama, ze se o ni v ramci moznosti postaraji. Vsechny tri jsem... celý příspěvek > |
 |
Sekacka pro 63 letou matku, 16.4.2018 Ja nemam rad mulcovani. Kousky travy zejmena kdyz je mokro se tahaji na botach do baraku, tedy do jednoho se zouvame do druheho ne, k bazenu i do garaze.
Travu davam do komposteru, kompostery jsou na konci zahrady u slepic a slepice kompost i... celý příspěvek > |
 |