Příspěvky uživatele - 137.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jasmín nebo pustoryl?, 30.5.2008
To tuším, že rok kvetení ořezaný keřík vynechá. Jinak ale máme všichni pustoryl a nikdo jasmín?  Totiž pořát nevím, kde je odlišnost (u zlatého deště to je markantní). F.T.
Jasmín nebo pustoryl?, 29.5.2008
Jako by to vše na té fotce z oka vypadlo těm mým keřům... teď začínají zvolna vonět (a já fetovat tu vůni). Takže je, pustoryly,  po odkvětu jednoduše ztvaruji, tak asi 3/4 metru do šíře. F.T.
Potoční bahno na zahrádku? Co tam zasadit?, 27.5.2008
V potoce by se mohly zachytit splachy z polí. To hodně úrodná půda, i s hnojivy...Sever, stín... barvínek, nenáročné dřevinky... F.T.
rada - kompromis, 27.5.2008
1. Jít za sousedem s lahví. 2. Vzít žebřík nebo zavolat příslušné odborníky a pokusit se prořezat korunu tak, aby pyl pokud možno nelátal kam nemá 3. Ta jedna bříza za to fakt asi nemůže, alergie, když se do toho dá... O 500 metrů dál je druhá... celý příspěvek >
snědek, 27.5.2008
Můj bílý snědek přezimuje, v suchu zdola a vlhku shora, v pohodě po léta na záhoně. Nedělám s ním vůbec nic, kromě vápnění půdy, je nenáročný. F.T.
Jasmín nebo pustoryl?, 27.5.2008
Na obrázcích to vypadá velmi stejně. Bílý květ, žluté tyčinky... Keře byly vysázeny před r. 1959 a po r. 1944 - co se tenkrát sázelo? Spíše ten pustoryl? F.T.
Jak to asi dopadne?, 27.5.2008
 Dva hektary ekologii krajiny nijak neovlivní. Je to spíše lesík na čančání" ve volném čase.  Obecně je určitě někdo kdo les vysazuje mnohem užitečnější, než ten kdo kácí... a prodává klády do Rakouska... a hrabe... Já sleduji jeden... celý příspěvek >
nemoc smrku, 27.5.2008
Kůrovec???
Jasmín, 27.5.2008
 Mám na zahrádce velmi staré keře jasmínu, které změní máj v ráj, když voní... a rozrůstají se... Potřebovala bych je ale trochu rasantněji ukrotit, jak se mají seřezávat, aby kvetly i nadále tak bohatě?? F.T.
pěstování doma - levandule, 26.5.2008
V truhlíku na balkóně. Alespoň ta moje nezmrzla a rozrostla se tak, až musela na záhon. M.B.
kosatec a ostatní, 26.5.2008
Co střídat v květu? Něco, co nezakryje oddenek, koukající kosatcům z půdy. Já jsem měla v okolí kosatců červený "máček", letničku (ta latina). Má subtilní namodralé lístečky. Ale to spíš proto, že kosatec je druh, "černý",... celý příspěvek >
proč neyvrašily cibulky?, 26.5.2008
Slunce lilie uvítají. Ten substrát - nechtělo to promíchat ho s pískem? Nebo lépe nasypat písek dolů do květináče jako drén, cibulky přemokření nerady.
okousané kosatce, 26.5.2008
Že by se slimáci či šneci "utíkali" schovat, aby je nad ránem nikdo neviděl? Zametli stopu? Kromě toho ti baští spíš jemnější lupení... F.T.
Kosatec - má jméno?, 26.5.2008
Já sesříhávám proto, že jsem se odkudsi z teorie dozvěděla, že mohou z listů přecházet do hlíz choroby. Z odstřihnutého listu nikoli. Skutečně jsou listy někdy "puntíkaté" a samozřejmě žloutnou. F.T.
Kosatec - má jméno?, 23.5.2008
Jméno by mohlo být ANVIL of DARKNESS, vysoký velkokvětý kosatec. Ve váze z něj kape fialový  "inkoust" na nábytek..  Nezapomeňte sestříhávat listy po odkvětu, třeba dvakrát!!! F.T.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika