Příspěvky uživatele - 46.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chemické odstranění bodláků v místě budoucího zeleninového záhonu, 14.2.2008
Dobrý den. Snažila jsem se pročíst již uveřejněné diskuse, ale odpověd jsem nenašla.  Koupili jsme pozemek, pole, které leží již třetí rok ladem. První rok jsme posekali, bohužel již velmi vzrostlé (1,5m) a vykvetlé bodláky, jediné co se... celý příspěvek >
jakými rostlinami zpevnit svah, 9.2.2008
Děkuji za rady. Dávám přednost neformálním zahradám,  od každého vezmu něco ať je to spleť. Takže použiju vlastní zdroje břečťanu a skalníků dle doporučení. Kvetoucí bylinky bohužel použít nemohu i když by se mi to líbilo, manžel je silný... celý příspěvek >
jakými rostlinami zpevnit svah, 6.2.2008
to mě nenapadlo. škoda. loni na podzim jsme zbytek zahrady zryli.... i tak dík za radu
Zelené iglů, 6.2.2008
Dobrý den, chystám něco podobného na jaře sadit. Co dáváte dovnitř iglů jako podklad? Tráva nepůjde sekat a asi by nápor dětí nevydržela. Písek? ten bude studený. Mulč? tam se drží breberky. Nemáte někdo i jiný nápad. Lucka
jakými rostlinami zpevnit svah, 6.2.2008
máme svažitý pozemek, když jsme dohrnuli zeminu k terase vznikla nám cca 1,5  m vysoká mez, kterou bychom chtěli zpevnit. Tvarovky jsou pro nás drahé. Proto přemýšlíme nad rostlinami. Poradí mi někdo co by se nejlépe hodilo. Taky aby se to... celý příspěvek >
Kolik písku do zeminy v místě trávníku?, 6.2.2008
Dobrý den, chystáme se zakládat trávník na velké ploše (cca1000m2). Zemina je tu ...když je mokrá tak se tvoří na botách několika kilové baly, když je suchá nerozkopnem jí ani krumpáčem. Narazila jsem ( i na těchto stránkách ) na radu " vmíchat... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika