Příspěvky uživatele - 14.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Název a původ odrůdy?, 3.6.2012
Zdravím dostala se mi do ruky sazenice (divoké révy), u které nikdo nezná název. Jedíné co se o ní ví, tak to že byla do československa přivezena za ruské okupace. popis: sladké bobulky na konci chuť muškátu, velikosti 0,5 - 1cm (zlatavě-zelené),... celý příspěvek >
Jak se zbavit vojtěšky v trávníku?, 22.9.2008
Dobrý den, medvědí lejno jsem našla jako tmel na spáry a na střechy. Je to ono? A jak se to používá a funguje? Děkuji. Lucka
Jak se zbavit vojtěšky v trávníku?, 21.9.2008
Máme trávník cca 400m2, osetý na jaře hřišťovou směsí. Ve stínu je to v pořádku, ale na slunci, což je takřka většina plochy vyrašila vojtěška a silně začala převládat. Můžete mi, prosím, někdo poradit, jak ji zlikvidovat? Děkuji. Lucka
kůra na záhonech, 2.6.2008
to pomáhá na slimíky - fakt??
oleandre, 2.8.2006 Obsahuje fotku
Ten náš má letos 18 let. Udělalo mu moc dobře, když jsem ho loni po létě ostříhala opravdu radikálně - byl moc velký - z 2,80 m na 1m.Letos je to nádhera, ale kvete až v těchto dnech - se zpožděním.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika