Příspěvky uživatele - 168.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pákové nůžky, 4.12.2016
ve všem s vámi souhlasím. Na silné větve užiji nůžky až na zemi při rozstříhání na menší kusy pro králíky. Navíc těch 5cm už chce opravdu kolmý střih.
Skladování zeleniny ve skleníku, 3.12.2016
Tak dnes večer jsem rezignoval a alespoň na pár nocí jsem uskladněnou zeleninu ze skleníku vyklidil. Přeci jen nechci při současných hlubokých mrazech riskovat zničení úrody. a dobře jsem udělal. Venku už teď přízemních -10°, to ve skleníku bude tak... celý příspěvek >
Pákové nůžky, 3.12.2016
Fiskars 112470 opravdu ustříhnou 50mm.
Růžičková kapusta za 1 rok, 19.11.2016
To, že můžete sklízet růžičky i v druhém roce po výsadbě, ještě neznamená, že se nevytvoří růžičky už v roce prvním.
Skladování zeleniny ve skleníku, 16.11.2016
Ano, já skladuji zeleninu v nevytápěném skleníku již několik zim bez větších problémů. Zelenina je kvůli zateplení od skel oddělená několikerou vrstvou netkanky a při intenzivnějších mrazech ji zakrývám podobně i shora. Takto uskladněnou mám krmnou... celý příspěvek >
Kroucení natě cibule, 13.11.2016
tak kdopak tomuhle uvěří?
Prosím o určení velmi chutné staré odrůdy, 10.10.2016 Obsahuje fotku
Hornokrajský malináč.
Co pěstovat?, 2.8.2016
chcete-li pěstovat na záhonku "aby se to vyplatilo", pak doporučuji raději žádný záhonek nezakládat. Nevyplatí se to.
Choroby rajčat - nevíte, co to je?, 27.7.2016
čerň rajčatová- slušně popsaná na stránkách agromanual. No, mám jí ve skleníku taky. Stačilo, abych před dvěma týdny, když byla poměrně zima, nechal skleník 2 dny zavřený. Jen Tornádo jí nemá. Také se mi ale do postřiku nechce, vždyť právě proto,... celý příspěvek >
Houby v mulčovací kůře - odstranit ano či ne, 24.7.2016
Některé ale jen jednou.
Co zasít, nebo zasadit v červenci?, 15.7.2016
Hm, tak to by se stávat nemělo, já jsem jich měl vždy deklarovaný počet, ale ani o semínko navíc. Vzhledem k tomu, že semena jsou v zataveném obalu, tak bych na vašem místě neváhal a ihned kontaktoval výrobce a prodejce. A samozřejmě bych nové balení... celý příspěvek >
Co zasít, nebo zasadit v červenci?, 12.7.2016
Už třetím rokem budu pěstovat odrůdu Parkin F1. Doporučuji.
Co zasít, nebo zasadit v červenci?, 11.7.2016
Karotku, keříčkové fazole, červenou řepu, kedlubny, kadeřávek, z květin třeba cynie a především pekingské (čínské)zelí nebo alespoň něco na zelené hnojení.
Larvy chrousta a trávník, 8.7.2016
Tu síť jsem uvedl právě proto, že ptáci podle mé zkušenosti udělají na trávníku rozhrabáním mnohem větší škody, než larvy.
Larvy chrousta a trávník, 7.7.2016
Tak u mně to nejsou larvy chroustů, ale možná tisíce larev Listokazů zahradních, na které vyrazilo na podzim už dvakrát po sobě veškeré ptactvo z okolí, především obrovská hejna špačků a spousty drozdů a během pár týdnů louka vypadala jako rozrytá od... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika