|
Příspěvky uživatele - 168.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pákové nůžky, 4.12.2016 ve všem s vámi souhlasím. Na silné větve užiji nůžky až na zemi při rozstříhání na menší kusy pro králíky. Navíc těch 5cm už chce opravdu kolmý střih. |  | Skladování zeleniny ve skleníku, 3.12.2016 Tak dnes večer jsem rezignoval a alespoň na pár nocí jsem uskladněnou zeleninu ze skleníku vyklidil. Přeci jen nechci při současných hlubokých mrazech riskovat zničení úrody. a dobře jsem udělal. Venku už teď přízemních -10°, to ve skleníku bude tak... celý příspěvek > |  |
|  | Pákové nůžky, 3.12.2016 Fiskars 112470 opravdu ustříhnou 50mm. |  | Růžičková kapusta za 1 rok, 19.11.2016 To, že můžete sklízet růžičky i v druhém roce po výsadbě, ještě neznamená, že se nevytvoří růžičky už v roce prvním. |  | Skladování zeleniny ve skleníku, 16.11.2016 Ano, já skladuji zeleninu v nevytápěném skleníku již několik zim bez větších problémů. Zelenina je kvůli zateplení od skel oddělená několikerou vrstvou netkanky a při intenzivnějších mrazech ji zakrývám podobně i shora. Takto uskladněnou mám krmnou... celý příspěvek > |  | Kroucení natě cibule, 13.11.2016 tak kdopak tomuhle uvěří? |  | Prosím o určení velmi chutné staré odrůdy, 10.10.2016  Hornokrajský malináč. |  | Co pěstovat?, 2.8.2016 chcete-li pěstovat na záhonku "aby se to vyplatilo", pak doporučuji raději žádný záhonek nezakládat. Nevyplatí se to. |  | Choroby rajčat - nevíte, co to je?, 27.7.2016 čerň rajčatová- slušně popsaná na stránkách agromanual. No, mám jí ve skleníku taky. Stačilo, abych před dvěma týdny, když byla poměrně zima, nechal skleník 2 dny zavřený. Jen Tornádo jí nemá. Také se mi ale do postřiku nechce, vždyť právě proto,... celý příspěvek > |  | Houby v mulčovací kůře - odstranit ano či ne, 24.7.2016 Některé ale jen jednou. |  |
|  | Co zasít, nebo zasadit v červenci?, 15.7.2016 Hm, tak to by se stávat nemělo, já jsem jich měl vždy deklarovaný počet, ale ani o semínko navíc. Vzhledem k tomu, že semena jsou v zataveném obalu, tak bych na vašem místě neváhal a ihned kontaktoval výrobce a prodejce. A samozřejmě bych nové balení... celý příspěvek > |  | Co zasít, nebo zasadit v červenci?, 12.7.2016 Už třetím rokem budu pěstovat odrůdu Parkin F1. Doporučuji. |  | Co zasít, nebo zasadit v červenci?, 11.7.2016 Karotku, keříčkové fazole, červenou řepu, kedlubny, kadeřávek, z květin třeba cynie a především pekingské (čínské)zelí nebo alespoň něco na zelené hnojení. |  | Larvy chrousta a trávník, 8.7.2016 Tu síť jsem uvedl právě proto, že ptáci podle mé zkušenosti udělají na trávníku rozhrabáním mnohem větší škody, než larvy. |  | Larvy chrousta a trávník, 7.7.2016 Tak u mně to nejsou larvy chroustů, ale možná tisíce larev Listokazů zahradních, na které vyrazilo na podzim už dvakrát po sobě veškeré ptactvo z okolí, především obrovská hejna špačků a spousty drozdů a během pár týdnů louka vypadala jako rozrytá od... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|