|
Příspěvky uživatele - 238.174
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na potkany na zahradě, 30.12.2018 Já mám problém s podkany, bydlí pod kurníkem kde jsou slepice, takže potravu mají, nemůžu přestat krmit slepice a přestěhovat je taky nemám kam. Už tam mám opravdu veliké mrchy a nevím co s nimi, jedy dát se bojím kvůli ostatním zvířatům. |  | Světlušky 2018, 9.7.2018 Koukám, že jsem už zhruba 14 dní nepodal žádné zpravodajství.
Zpočátku (koncem června) to bylo takové střídavé, jednou málo, jednou hodně, záleželo to samozřejmě i na počasí (to tu asi byla zrovna taková nějaká několikadenní vlna studeného... celý příspěvek > |  |
|  | Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 9.7.2018 Zrovna včera jsem několik přebytečných menších větví ustřihl a použil jsem je do smuteční vazby - kytice. Takový extra zvláštní doplněk vazby.
Josef. |  |
|
|
|