Příspěvky uživatele - 84.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hecht 7100, 8.1.2017
Vari má myšlenku a hlavně by mě zajímalo, který jiný jednoosák má povolení k jízdě po silnici 3/4 třídy. Nějaké vzít postřik a maželku na vinici s levnějším a horším... Kudy. Má nebo nemá povolení?
Udírna dehtuje, 5.1.2017
Na jaře si udělejte dole pod dvířkama udírny díru, sežente st 10 cihel na topný kanálek, který se dá kdykoli rozebrat(délka 80cm) a budete mít maso jako dort.Vyudíte, cihly uklidíte ze sezení.Nevidím teploměr ve dvířkách.Ten je taky dobré mít.
Udírna dehtuje, 4.1.2017
Tuhle udírnu, s tím 3 metrovým náhonem, za tohoto počasí neohřejete ani za 4 hodiny, Jedině snad že by jste měl náhon zabalený v nějakém izolantu a to asi nemáte, To je tak vhodné udit studeným kouřem.Co by jste od toho jiného čekal?Já mám dřevěnou a... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 3.1.2017
No to koukám.Když jsem psal, že než se trápit s nějakou nedokonalou narážkou, tak mlýnkem č 20 naplním střevo dřív, než tu narážku přiděláte na stůl.Při zmínce, že nemusím na rozdíl od narážky klepat tupou částí nože na střevo protože... celý příspěvek >
Hecht 7100, 3.1.2017
Vari mám a vidím to přesně tak, jak to popsal host 174.84.Žádné jednou rukou neexistuje při zatáčení.Teoreticky když pustím kleče levou rukou, tak mi to chcípne, když pravou, tak nemůžu ubrat plyn.Proč bych to tedy dělal.Držím to dvouma rukama při... celý příspěvek >
Uzení masa, 1.1.2017
Kdy udil kdo mladé kvalitní maso? Prase se zabilo po roce a i déle a naopak pořád se tu podsouvá že nejhorší je maso z řetězce.Tam jsou ty metrákoví.Ten dub a nevěřící Tomášové.Kdo umí tak vyudí i s dubem.Komu to moc nejde, tak mu nepomůže ani... celý příspěvek >
Nemoc králíků, 31.12.2016
Nejsem zase takový odborník ale vyjádřit se můžu.Když tak mě opravte.Myxomatoza se lečit nedá jako se nedá léčit mor.To se očkuje.Očkované jste to měl?Když má králík oteklé oči a uzliny, hyne v důsledku vyčerpání či zápalu plic. To je myxomatóza.Když... celý příspěvek >
První klobásky, 30.12.2016 Obsahuje fotku
Za osm set s motorem jo?No to jste z laciného kraje.Myslel jsem si, když jsem tu ty věci avizoval, že si každý dojdete do schránky pro leták a nebo si ho najdete na internetu.Protože ho nemůžu sám najít, tak jsem ho oskenoval.
První klobásky, 30.12.2016
Tesko nabízí mlýnek, nebo plničku klobás za 800 kč.Leták.Co tomu říkáte.
Uzení domácích klobás, 24.12.2016
Už jsem to tu psal.Myšlenka byla asi taková, že ten kdo zvládne nacpat klobásy do nějaké horkovzdušné trouby, tak určitě bude umět to samé udělat v udírně.Je to tedy to, aby se neochlazovala a ten moment, kdy by se klobásy rosily nenastal.Odpadne... celý příspěvek >
Kolik soli na lák na uzené?, 22.12.2016
No ale to se mi zdá jako logický postup, vše osolit na 2 %,když tedy někdo napíše, že si navážil 2 dkg soli na 1 kg masa.Jestli si nasypu do nádoby kilo soli a bůčky v tom obalím, tak solit vodu už asi nebudu.Zbytek soli vyhodím.To první je lepší... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 16.12.2016
Rozumím pane FO.
Plnicka klobas, 16.12.2016
Pán 250 122 píše -Tak se ptám znovu, vy plníte střevo přes šajbu? Já odpovídám- přečtěte si co píšu 15.12. v 15h23minut.Je tam napsano -Je mi trapné odpovídat na dotaz, jestli plním střevo a mám tam desku(šajbu) s nožem.Na co bych jí tam... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 15.12.2016
Já jsem se ptal pane FO, Proč by jste čekal odpověď.Psal jste že nová narážka má ventilky.Usoudil jsem že je to opatření na něco, co já u narážky pístové neměl. Pak jsem se ptal jaké kdo používal mlýnky(velikost).To abych zjistil proč je... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 15.12.2016
Zajímalo mě, proč mě u narážky zlobil ten vzduch ve střevech, nebo jakou kdo měl velikost mlýnku, To jsem se dozvěděl.Novou pístovou narážečku každému přeju a když dá pánbůh zdraví i já můžu napsat za rok že ji mám.To je přece normální.Jinak je mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika