Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cukr nebo med?, 30.12.2018 Od 25°C se uvolňují aromata (platí pro víno) potom může nastat ten problém s aroma.
V dotazu kde šlo o glukózu nebo dextrozu tak se získává jiným způsobem. Chemické složení neznám :). Já cukr nedávám vůbec. Dle mne je to v pálence znát a udajně... celý příspěvek >
Stojanek na cedění kvasu, 30.12.2018 Ahoj, pokud řešíte kal z kvasinek dole v sudu. Tak není nejjednoduší použít síto (kvasná mřížka)které se prodávají bohužel jen k těm 220l černým sudům.
Ukončení destilace + ředění, 29.12.2018 A u 2.d. ze 100l vařáku odeberu prvni jeden 0.5l bokem. Potom druhý 0.5l ten si nechám pro jistotu kdybych to moc zředil. A konec dotáhnu podle chuti. Toť vše.
V podstatě máte pravdu. Jde jen o odělení lutru z kvasu :).
Zase tolik zkušeností... celý příspěvek >
Ukončení destilace + ředění, 28.12.2018 1d. většinou tahnu do 10%. Ale stejně to neměřím. Používám metodu kdy naberu na trošičku na lžičku, naleji na víko kolony které je teplé a zkusilm zapálit. Když přestane hořet tak ukončuji 1.d.
Cukr nebo med?, 27.12.2018 Ahoj. Jen pro zamysleni co tak přidání dextrozy? :) co by se stalo? Vždyť je to kvalitnejší než klasicky cukr(sacharoza)