Příspěvky uživatele - 47.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zivy plot + zamulcovani - jak ukoncit textilii?, 30.10.2008
Obracim se s prosbou o Vase tipy. Pripravuji vysadbu ziveho plotu a nasledne zamulcovani pomoci netkane textilie. Jde mi ale o nasledujici vec. Z jedne strany bude konec textilie lemovat plot, ale na druhe strane bude navazovat travnik. Jde mi o to... celý příspěvek >
Zalozeni travniku koncem listopadu?, 20.10.2008
Zdravim vas, obracim se na vas s dotazem na zalozeni travniku zhruba v pulce nebo koncem listopadu. Mam obavy z rannich mraziku, aby semena nezmrzla. Chci kopit kvalitni osivo a nerad bych zakladal travnik zbytecne. Mate prosim zkusenosti? Predem... celý příspěvek >
Setí trávníku koncem října?, 26.8.2008
Jde mi o mozne ranni mraziky. Proste jestli staci trava dostatecne zakorenit.
Setí trávníku koncem října?, 26.8.2008
Zdravím, prosím jen o poznatky jeli možné setím trávníku koncem října. Nehrozí zamrznutí a podobně? Vím, že se dá těžko odhadnout počasí, ale nerad bych vyházel semena jen tak. Předem děkuji.
Zakládání živého plotu - ale z čeho?, 20.6.2008
Zdravim, pripravuji vysadbu ziveho plotu na vesnici ca 60m. Ze zacatku jsem byl rozhodnut pro Thuja Smaragd, ale tato myslenka me pomalu opousti, abychom nemeli zahradu jako urnovy haj. Premyslel jsem jako laik i o ptacim zobu, ale zase mam strach... celý příspěvek >
Priprava na akci: Vyroba travniku, 4.6.2008
Dik za tip, ale nabizeny kultivator je dost maly. Ceka na me plocha ca pres 800 ctverecnich metru.
Priprava na akci: Vyroba travniku, 4.6.2008
Predem diky za poznatky!! No jeste se vratim k tomu odpocinuti pudy. Pri srovnani, jak jsem se docetl a je to i logicke, se ma nechat puda volne lezet aspon 2 tyny, protoze seda. Pote odtsanit vyrustajici pleve a zrovnu srovnat. Az pote je vse... celý příspěvek >
Priprava na akci: Vyroba travniku, 2.6.2008
Predem diky za radu. Jen nechapu "rejpani" F.T.a hrabenky. Co je na tom spatneho chtit aby travnik byl hezky?? Nechapu trochu na techto strankach takove poznamky. Proste chci jen travnik bez plevelu a psich h... Chtel bych jit prirodni... celý příspěvek >
Priprava na akci: Vyroba travniku, 28.5.2008
Zdravim vsechny, docetl jsem se zde dost cennych rad ale s dovolenim pridam svuj navrh a poprosil bych tedy o dalsi cenne rady. Tak tedy: v soucasne dobe probiha stavba RD. Ta by mela koncit na podzim tohoto roku. V soucasne dobe je povrch mirne... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika