|
Příspěvky uživatele - 93.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová sekačka s pojezdem Hecht 546 S, 30.7.2009 Dobrý den,
souhlasím s tím, že Čína je Čína, nicméně já jsem Hecht risknul taky, mám ji už druhým rokem, seču s ní jak zběsilý (trávník kolem domu má cca. 5000m2) a šlape jako hodinky. Pojezd je naprosko OK a to i přesto, že mám na pozemku dost... celý příspěvek > |  | Výběr mot. sekačky s pojezdem, 6.6.2008 Zdravím, já mám HECHT GT 53 SB HW s motorem B&S 190ccm. Maximální spokojenost. Seču celkem velké plochy, dost členité se stromky, apod. Zatím seče jak víno. Motor má dostatek síly, sluchem se dá rozeznat změna otáček pouze při vjetí do vysoké... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 3.6.2008 Jop, to s tou sulkou je presne to co jsem si myslel... Fotky kdy slecna sedi na sulce ve svahu kolem je pohazena nejaka trava a slecna se usmiva jak Filip na horke jelito beru jako propagandu. No nic, tak to budu muset odchodit :o) Pokud jde o ty... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 2.6.2008 Souhlasim s temi plastovimy koly u DAKR. To je k nicemu. Jsem z Hranic a dost casto chodim do prodejny DAKR. Hodnekrat jsem uz videl ruzne nestastniky kupovat plastove kola a pastorky...
I kdyz samozrejme jde hlavne o zpusob vyuziti a zachazeni... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|